Umflatura ureche

Buna ziua!
De ieri am o umflatura la urechea dreapta cam cat o boaba de mazare sau putin mai mica. am verificat si la urecega stanga, dar nu am nimicl. nu ma doare decat la atingere. tin minte ca m-ai mi-a aparut si alte dati si a tinut cateva zile.. bobita este in zona de jos, unde se face gaura pentru cercel, putin mai spre maxilar. Mentionez ca nu am avut niciodata gaura pentru cercel in ureche. Stiti cumva din ce cauza mi-a aparut si daca este ceva grav?
Va multumesc!
De ieri am o umflatura la urechea dreapta cam cat o boaba de mazare sau putin mai mica. am verificat si la urecega stanga, dar nu am nimicl. nu ma doare decat la atingere. tin minte ca m-ai mi-a aparut si alte dati si a tinut cateva zile.. bobita este in zona de jos, unde se face gaura pentru cercel, putin mai spre maxilar. Mentionez ca nu am avut niciodata gaura pentru cercel in ureche. Stiti cumva din ce cauza mi-a aparut si daca este ceva grav?
Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Umflatura la urechea stanga
- 4Umflatura in spatele urchii drepte
- 4Umflatura lobul urechii
- 1ureche umflata, amigdalite diagnostic, angina
- 4Umflatura dupa urechea dreapta
- 5urechi inflamate, imediat la intrarea in canal, mai mare ca si cum ar fi un lichid acolo
- 5umflatura la ureche, cred ca este vorba despre un ganglion limfatic posterior auricular umflat
- 4umflatura in spatele urechii stangi
- 0Porbelema la ureche
- 4Ganglioni langa urechea dreapta
- 3Umflatura dupa ureche
- 2umflatura urechea dreapta
- 3umflaturi ureche
- 1Umflatura la ureche!!
- 3umflatura pavilion ureche dr.
- 1Umflatura rosiatica deasupra urechii
- 1infectie nas-ureche
- 1umflatura in spatele urechii langa maxilar
- 2Umflatura dupa ureche.