Umflătură în cerul gurii ( partea moale a valului palatin )

16-12-2017
Miryaalex
Nu este medic/terapeut
Miryaalex
Acum câteva zile am avut 2 operații pentru extragerea ultimelor doua masele de minte( partea dreapta ). De ieri am observat Cum în partea de jos gingia a început sa se scufunde în locul maselei scoase iar peste noapte a apărut o umflatura în cerul gurii, în zona moale. Nu o pot vedea pentru ca nu reușesc sa îmi deschid gura mai mult de 1 centimetru. Mă încurcă groaznic la înghițit și nu am idee ce ar putea fi și ce sa îi fac. UmflăturA nu doare, dar locul operației doare, fiind motivul pentru care nu reușesc sa deschid gura
2 comentarii
1
16-12-2017, ora 13:15
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Buna ziua,

De obicei dupa extractia molarilor de minte apare un edem( umflatura) la locul extractiei.
Trebuie sa urmati tratamentul cu antibiotice si cu antiinflamatorii prescris de medicul chirurg.
Foarte importanta este igiena orala, trebuie sa periati locul extractiei chiar daca sangereaza.
Trebuie sa faceti si excercitii de deschidere si inchidere a gurii, de 4-5 ori odata, apoi repetati dupa 2 ore.
0
16-12-2017, ora 13:58
Miryaalex
Nu este medic/terapeut
Miryaalex
Au trecut 4 zile de la intervenție. Este încă normal sa apară umflături după acest timp ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul