Inflamatie cerul gurii - nu pot manca/mesteca nimic (poze)

13-08-2016
Mihail.
Nu este medic/terapeut
Mihail.
Buna ziua, am avut o raceala pt care inca ma tratez, cu penicilina intravenal si am avut zice medicul stomatolog si o gingivita - care inca o am sau cam asa ceva, problema e ca am fost la stomatolog mi'a facut un detartraj in zona inflamata - adica dintii de pe gingia superioara acum 2-3 zile - problema e ca gingia s-a refacut adica pot sa o periez fara dureri/sangerari DAR - am cerul gurii foarte inflamat si nu pot manca nimic, orice aliment incerc sa mananc trebuie sa mestec intr-o parte si incerc pe cat posibil sa nu ating de cerul gurii ca simt ca parca ma taie cineva. am cerul gurii de 1 saptamana asa si vad ca nu mai trece si deja nu mai pot.. am slabit cu 6 kg din cauza ca nu pot manca.. nu stiu ce "boala este" sau la ce medic trebuie sa ajung pt tratament.
2 comentarii
0
13-08-2016, ora 17:59
Mihail.
Nu este medic/terapeut
Mihail.
poze cu cerul gurii :

1- http://www.fileshare.ro/e3172252212

2- http://www.fileshare.ro/e3172252214
0
15-08-2016, ora 13:03
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua! Din fotografie se vede o modificare de culoare a mucoasei palatinale( de pe cerul gurii ), modificare unilaterala. Este indicat sa faceti o radiografie ( eventual panoramica ) sa se verifice situatia radacinilor dentare si a nervului. Este posibil sa fie o inflamatie la varful unui incisiv sau poate fi doar o iritare locala a mucoasei ( pe care puteti aplica gel cu clorhexidina, elugel ). Pentru urmarirea situatie, trebuie sa va adresati medicului stomatolog, depaseste deja ajutorul de pe forum.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul