O excrescenta in cerul gurii!!!

01-02-2010
steffydeea
Nu este medic/terapeut
steffydeea
Buna seara. Mama mea are de cel putin zece ani o excrescenta in cerul gurii. De-a lungul timpului s-a marit, acum ajungand la un diametrul de cca 1, 5 cm. Nu am reusit pana acum sa o conving sa mearga la un medic de specialitate. Intre timp a aparut si paradontoza. Astazi a fost la stomatolog sa ii faca o extractie. Dl doctor, care ii stie problema de mai demult a observat ca in ultima jumatate de an negul s-a marit si a trimis-o de urgenta la Bucuresti. Va rog frumos sa ma ajutati cu ceva sfaturi!!! Sunt disperata. Nu stiu unde sa merg cu ea. Stiti vreun medic care sa trateze astfel de probleme.
P.S. Vreau sa mentionez ca ia si anticoagulante pentru tromboflebita.
Va multumesc anticipat!!
1 comentarii
0
06-08-2024, ora 15:25
Dr. Radu Ursa
Stomatologie, București
Dr. Radu Ursa
Bună ziua!

De cele mai multe ori, o excrescență dură de dimensiuni mai mari în cerul gurii semnifică prezența unui torus maxilar. Practic, tonusul maxilar este o formațiune osoasă, fără nicio semnificație patologică.

Din păcate, din cele relatate, nu au fost furnizate prea multe detalii despre aspectul concret al formațiunii menționate. Așadar, decizia corectă este de a consulta o opinie specializată în domeniu.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul