umflatura langa scrot
Buna. Sunt in strainatate momentan si deocamdata nu pot merge la medic pentru analize concrete de asta intreb aici daca sa mai confruntat cineva cu simptomele pe care le am eu.
Deci acum vreo doua saptamani cand facusem dus am simtit la palpare chiar langa scrot un fel de umflatura subcutanata care nu durea atunci si nu prea bagam de seama am zis ca imi trece la fel de repede cum a aparut insa acum incep sa imi fac griji pentru ca a inceput sa se umfle si a inceput sa doara la palpare :(
Din marimea sa zicem unui bob de mazare a devenit cat un bob de fasole si incepe sa se simta si in afara pielii nu doar inauntru deci se vede ca e inrosit acel loc si se vede f putin umflatura.
Tin sa mentionez ca nu e prima oara ca ma confrunt cu asa ceva mi'a mai iesit ceva asemanator si pe partea cealalta langa scrot insa nu era imflamat cum este acum si dupa aproximativ o luna a disparut insa acuma e altcvea chiar imi fac griji ce ar putea fii.Chist nodul furuncul cancer ??? Nu mai am rabdare de nimic doar acolo mi capu va rog sa imi dati cateva sfaturi ce ar trebui sa fac pana pot pleca in tara pt analize amanuntite si eventual tratament.
Va multumesc
Deci acum vreo doua saptamani cand facusem dus am simtit la palpare chiar langa scrot un fel de umflatura subcutanata care nu durea atunci si nu prea bagam de seama am zis ca imi trece la fel de repede cum a aparut insa acum incep sa imi fac griji pentru ca a inceput sa se umfle si a inceput sa doara la palpare :(
Din marimea sa zicem unui bob de mazare a devenit cat un bob de fasole si incepe sa se simta si in afara pielii nu doar inauntru deci se vede ca e inrosit acel loc si se vede f putin umflatura.
Tin sa mentionez ca nu e prima oara ca ma confrunt cu asa ceva mi'a mai iesit ceva asemanator si pe partea cealalta langa scrot insa nu era imflamat cum este acum si dupa aproximativ o luna a disparut insa acuma e altcvea chiar imi fac griji ce ar putea fii.Chist nodul furuncul cancer ??? Nu mai am rabdare de nimic doar acolo mi capu va rog sa imi dati cateva sfaturi ce ar trebui sa fac pana pot pleca in tara pt analize amanuntite si eventual tratament.
Va multumesc
4 comentarii
Se pare ca e doar o infectie localizata a pielii din regiunea scrotala.spune-mi in ce tara esti ca sa-ti spun ce sa-ti cumperi de la farmacie.
Buna seara. Ieri am sosit acasa nu mai sunt in strainatate si tare as dori sa aflu ce fel de medicamente imi
recomandati daca spuneti ca e doar o infectie, Sincer sa fiu m'as bucura enorm daca ar fi vorba doar de atata in
primul rand pt sanatatea mea apoi e si aceea rusine pe care trebuie so induri cand ti se intampla sa ai ceva in zona
mai intima.
Sper sa va mai uitati o data la problema mea si sa imi spune ti va rog ce fel de medicatie sa imi cumpar,
Va multumesc frumos
recomandati daca spuneti ca e doar o infectie, Sincer sa fiu m'as bucura enorm daca ar fi vorba doar de atata in
primul rand pt sanatatea mea apoi e si aceea rusine pe care trebuie so induri cand ti se intampla sa ai ceva in zona
mai intima.
Sper sa va mai uitati o data la problema mea si sa imi spune ti va rog ce fel de medicatie sa imi cumpar,
Va multumesc frumos
Daca tot ai venit in tara mergi la un medic.ori medic de familie ori chirurg sau dermatolog..e bine sa te vada cineva, poate ca e nevoie si de alte investigatii..eu doar banuiesc cam ce ai, daca ramaneai in strainatate unde multi aveti acces cu dificultate la controale medicale, de nevoie, la urgenta, iti recomandam ceva, dar acum te poti prezenta la doctor.
Salut max81, am si eu o umflatura in acelas loc aparuta de doua zile care incepe usor sa doara putin, seamana exact cu ce ai descris tu mai sus. Spune-mi te rog frumos cum ai rezolvat si cu ce ai fost diagnosticat.Multumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4elasticitatea scrotului
- 4Durere in zona scrotului
- 7iritatie scrotala
- 2un fel de bubite pe scrot
- 0Mancarimi ale zonei scrotului
- 1Nodul in scrot
- 0mancarimi la scrot si penis
- 0traumatism scrotal
- 7Exfoliere decojire piele scrot.
- 0Denivelări la nivelul scrotului (negi?)
- 0Bubite rosi pe scrot
- 0Scrot încordat cu disconfort enorm și dureri la nivelul testiculelor
- 1"Cosuri" pe scrot
- 0Scrot învinețit
- 0Temperatura scrot
- 7Usturime in partea abdominala inferioara cu durere intre scrot si anus
- 1Gâlma scrot
Mai multe informații despre: scrotul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: