Exfoliere decojire piele scrot.
Buna.am 18 an si nu am avut relatii sexuale pana acum.Ideea e ca de mic stiu ca mi se decoja pielea de pe scrot si cateodata si de pe capul penisului.Dar acuma problema nu mai trece.Este prezenta in ambele parti ale scrotumului.Pielea se decojeste devine uscata alba si cade.In urma ramane o piele mai sensibila roşiatică.Cu ce m as putea da? E motiv de ingrijorare? In trecut imi mergea tot asa pielea si dintr e picioare.im jurul anusului spre penis.
Multumesc.
Multumesc.
7 comentarii
Poate fi o ciuperca. Mergeti la un Dermatolog pt identificare si tratament.
Poi pielea imi merge de cand ma stiu eu...mai trece si iar apare.Poatr fi o viuperca?Daca nu mananca nu doare nu ma deranjeaza?Doar ca se duce pielea.
Dermatologii sunt doctori de piele. Va vor putea diagnostica corect dupa examenul clinic si va vor prescrie un unguent plus tratament medicamentos daca este nevoie. Da, pare o ciuperca.
Offfff.da mi aşaaa de ruşineee...oare nu aş putea incerca ceva creme inainte? Imi puteţi recomanda cevaa.
Mulţumesccc.
Mulţumesccc.
Nu stiu ce ciuperca e si nu sunt medic sa iti recomand creme. Intai trebuie identificata afectiunea, apoi stabilit tratament in functie de ce afectiune e. Poate ai facut petting si ai luat ceva de la vreo fata. Trebuie intrebata fata respectiva ce boala a avut, daca e asa. Nu cunosc aceste amanunte.
Offff...nu am facut nimica cu nime :)). Ideea e ca mi groză de mers iară la doctori.
Tre sa te duci la un doctor care se numeste Dermatolog. Se uita 5 secunde la tine si iti da o reteta.
Ai 18 ani. Nu mai face din tantar armasar.
Sa stii ca ciupercile netratate duc la infertilitate. Nu vrei sa iti zica lumea ca esti steril si sotia sa ramana insarcinata prin fertilizare in vitro cu spermatozoizii altui barbat. Crede-ma.
Mergi si ia amaratul ala de unguent pe care ti-l da dr, da-ti cu el cateva zile si ai scapat. Ce atata efort !
Hai, mobilizarea !
Suna maine la dr de familie sa iti dea trimitere la Dermatolog. Fa primul pas.
Ai 18 ani. Nu mai face din tantar armasar.
Sa stii ca ciupercile netratate duc la infertilitate. Nu vrei sa iti zica lumea ca esti steril si sotia sa ramana insarcinata prin fertilizare in vitro cu spermatozoizii altui barbat. Crede-ma.
Mergi si ia amaratul ala de unguent pe care ti-l da dr, da-ti cu el cateva zile si ai scapat. Ce atata efort !
Hai, mobilizarea !
Suna maine la dr de familie sa iti dea trimitere la Dermatolog. Fa primul pas.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Exfolieri palmare nepruriginoase
- 4exfoliere piele intre degetul inelar si mijlociu
- 7iritatie scrotala
- 0exfolierea pielii
- 4piele... cu pete si exfolianta
- 3exfolierea pielii de pe coate, antebrate degete.psoriazis?
- 1exfolierea pielii de pe coate, antebrate degete.psoriazis?
- 3Iritatie si exfoliere a pielii
- 0Mancarimi ale zonei scrotului
- 1se exfoliaza pielea din palme
- 0traumatism scrotal
- 1Decojire piele degete maini
- 1exfoliere piele fata
- 0Pete rosii si degete exfoliate
- 1"Cosuri" pe scrot
- 0Temperatura scrot
- 1Tălpile copilului se cojesc foarte tare
Mai multe informații despre: exfolierea pielii scrotul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: