Scrot învinețit
Buna ziua! Scuzați mi deranjul.as dori, daca se poate sa ma ajutati cu niște răspunsuri pentru care as fi recunoscător...
1. La torsiunea testiculara se va invineti tot testiculul sau va aparea doar o pata delimitata?
2. Am primit o lovitura sub centura de la un adevarat prieten, din joaca ce i drept, si m a cam durut in primele 24 de h...cam cam...dupa primele 12 a aparut o pata vanata pe scrot(partea superioara)...s a si umflat... durerea, multumesc lui Dumnezeu, pot zice ca se mai resimte daca l ating, sau cine știe cum..umflatura e..nu stiu sigur daca la fel sau mai mica...si pata aceea s a marit putin...acum, as dori daca se poate, in cazul unei accidentari sa apara aceste simptome si sa treaca singure..asta ar fi intrebarea mea... știu ca ar trebui de preferat sa merg la unedic, chiar stiu...dar, dupa demersul de mai sus sunt sanse sa fie o lovitura ce va trece, si atat?...pot susține ca lovitura n a fost chiar tare...sincer..mii de multumiri, si scuzati ma...Doamne ajuta!
1. La torsiunea testiculara se va invineti tot testiculul sau va aparea doar o pata delimitata?
2. Am primit o lovitura sub centura de la un adevarat prieten, din joaca ce i drept, si m a cam durut in primele 24 de h...cam cam...dupa primele 12 a aparut o pata vanata pe scrot(partea superioara)...s a si umflat... durerea, multumesc lui Dumnezeu, pot zice ca se mai resimte daca l ating, sau cine știe cum..umflatura e..nu stiu sigur daca la fel sau mai mica...si pata aceea s a marit putin...acum, as dori daca se poate, in cazul unei accidentari sa apara aceste simptome si sa treaca singure..asta ar fi intrebarea mea... știu ca ar trebui de preferat sa merg la unedic, chiar stiu...dar, dupa demersul de mai sus sunt sanse sa fie o lovitura ce va trece, si atat?...pot susține ca lovitura n a fost chiar tare...sincer..mii de multumiri, si scuzati ma...Doamne ajuta!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dunga rosie in forma de semicerc la 5 cm in dreapta faţă de testicule
- 8Va mai putea face sex daca nu va mai avea testicule?
- 6testicolul drept foarte umflat
- 6am nevoie de o parere... in urma unei partide de sex m-am ales cu gonoree
- 9Recomandare urolog
- 7Dureri zona inghinala si testicole.
- 0Durere testicul stang + rubeola
- 28Dureri genitale ciudate, in ultima vreme
- 4am in interiorul testicolului drept o bucata de carne, as vrea sa stiu este ceva canceros...
- 0Durere lombara, testicul drept.
- 0Durere testiculara
- 4jena testicul drept
- 2umflatura testicul
- 0vena penis si probleme cu erectia
- 0Simt ceva la testiculul drept
- 1Mancarime Testicule
- 1Testicule lăsate la un copil de 12 ani.
- 4Dumneavoastră, bărbații simțiți vene deasupra și in spatele testiculelor?
- 6Mărime normală?
- 4Testicule inegale
Mai multe informații despre: Testiculele scrotul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Anomalii ale funcției testiculare la adult
- Epididimita
- Ectopia testiculară (testiculul necoborât)
- Criptorhidia
- Hidrocel
- Torsiune testiculara
- Varicocel
- Spermatocel
- Orhita (inflamatia testiculului)
- Tumorile testiculare (cancerul de testicul)
- Mâncărime scrot (prurit scrotal, mâncărime testicole) - cauze și tratament