ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Umflatura in spatele calcaiului

27-11-2020
Manea Doina
Nu este medic/terapeut
Manea Doina
Buna ziua. De aproximativ 3 zile, baiatul meu( varsta-12 ani, practica fotbalul la nivel profesionist de aproximativ 6 ani), are o durere la calcaiul stang, aseara abia mi- a spus, nu a bagat- o in seama, dar a vazut o umflatura in spate, chiar deasupra calcaiului. E dureroasa doar cand se incalta. Mentionez ca zona nu e roșie, si el spune ca nu tine minte sa se fi lovit. E o umflatura care e dura la atingere, nu e moale. Am folosit aseara si azi diclofenac.Azi la antrenamentul de dimineata, in momentul in care s- a incaltat, l- a durut, apoi dupa incalzire, a fost ok. Il doare, doar cand se incalta, ceea ce e si normal, tinand cont ca e umflat in spate, cam ca un bob de fasole mai mare. As dori sa stiu ce ar putea fi si daca sa mai asteptam cu vizita la ortoped.
2 comentarii
0
02-12-2020, ora 18:42
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua,
Poate fi vorba despre o tendinopatie insertionala calcaneana, datorata efortului excesiv.
Poate fi vorba despre osteocondroza calcaneana posterioara (maladia Sever), datorata efortului excesiv.
Poate fi altceva.
In oricare dintre situatii se impune oprirea imediata a activitatilor sportive, cel putin pana la elucidarea diagnosticului.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
0
03-12-2020, ora 14:50
Manea Doina
Nu este medic/terapeut
Manea Doina
Buna ziua. Va multumesc pentru răspuns. O sa programam o vizita, pentru ca, intre timp, chiar daca nu- l mai doare, umflatura nu a dispărut. Cu respect, Manea Doina
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul