Durere de calcai
Buna seara!De cateva zile, prezint o durere mai deosebita in / la calcai.Simt durerea doar cand misc piciorul, cand intind talpa impingand de calcai in fata si intinzand foarte mult degetele.Atunci, simt in calcai, undeva pe partea laterala(exterioara )ca o intepatura, ca si cum ar plesni pielea, ca si cum as avea o rana bandajata si se desprinde bandajul lipit.este o durere suportabila dar greu de descris.Sincera sa fiu ma sperie putin.Ma puteti ajuta cu un sfat, o indicatie, dle doctor? Va multumesc !
5 comentarii
Buna ziua,
Cel mai probabil este vorba despre o supra-solicitare mecanica a aponevrozei plantare si/sau a tendonului calcanean, care se rup progresiv.
Va rog sa ma scuzati, dar nu am reusit sa inteleg singurele elemente relevante: sex, varsta, greutte/inaltime, status ocupational si eforturi practicate etc.
Asteptam elemente semnificative.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Cel mai probabil este vorba despre o supra-solicitare mecanica a aponevrozei plantare si/sau a tendonului calcanean, care se rup progresiv.
Va rog sa ma scuzati, dar nu am reusit sa inteleg singurele elemente relevante: sex, varsta, greutte/inaltime, status ocupational si eforturi practicate etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Am 37 de ani, feminin, am obezitate, sunt operata de tiroida si sunt cadru didactic.Nu pot localiza durerea sigur, dar simt cand intind talpa ca o taietura pe partea laterala, exterioara, calcaiului.
Va rog sa ma scuzati, dar tot nu am reusit sa inteleg singurele elemente relevante: greutate/inaltime, eforturi practicate (stat in picioare, mers pe jos, sporturi etc).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
1.68, 110 kg, sex feminin, stau mult in picioare.
Buna ziua,
La cele 50 kg in exces, este total nerecomandat sa stati in picioare.
Se prabusesc toate articulatiile membrului inferior.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
La cele 50 kg in exces, este total nerecomandat sa stati in picioare.
Se prabusesc toate articulatiile membrului inferior.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Durere calcai
- 3Lovitura calcai
- 1Durere calcaiul drept
- 1Durere călcâi stâng
- 1Dureri și mâncărimi de călcâie
- 2Umflatura in spatele calcaiului
- 0Durere călcâi
- 0Durere in spatele calcaiului
- 5Vanataie calcai in urma unei drumetii
- 4Pinteni calcaneeni
- 5De ce imi simt calcaiele reci?