Ulei de peste (omega 3) de la ce varsta?
Buna ziua,
Am o fetita de 6 luni si as vrea sa stiu de la ce varsta ii pot da omega 3? Eu am luat f.mult atat in timpul sarcinii, cat si in cele 3 luni cat am alaptat-o.Ii pot da suplimente cu omega 3?
Multumesc
Am o fetita de 6 luni si as vrea sa stiu de la ce varsta ii pot da omega 3? Eu am luat f.mult atat in timpul sarcinii, cat si in cele 3 luni cat am alaptat-o.Ii pot da suplimente cu omega 3?
Multumesc
5 comentarii
omega 3 ii poti da incepand cu 6 saptamani.Exista un lichid, bazat pe ulei de peste, care contine omega 3, vit A si E.(gustul lasa de dorit...), Eu am incercat la copilul meu, amestecat in lapte, insa dupa un scurt timp l-a refuzat. Acum folosesc un tip de lapte praf care contine si omega 3
iti multumesc pentru raspuns.Imi poti da mai multe detalii?Cum se numeste "lichidul"?Ce formula de lapte praf cu omega3 ii dai?
Multumesc
Multumesc
Laptele se numeste Colett, iar produsul cu omega 3 - se numeste Tran. Precizez ca locuiesc in Norvegia, deci nu stiu daca denumirea corespunde cu produsele de pe piata romaneasca. Sper sa gasesti si acolo.
Am dat search pe net si nu am gasit nimic nici despre lapte, nici despre produsul cu omega 3...
pt ca ac tip de lapte/denumire cred ca e doar in Norvegia. Daca dai search pe google, si scrii" morsmelkerstatning Colett"...(inseamna lapte artificial colett), vei gasi probabil pagini, dar in lb norvegiana.Eu il folosesc, mi-a fost recomandat de la pediatrie.Aici copilasilor li se da de micuti omega 3+vit d, deoarece soarele nu e f puternic toamna si iarna si expunerile la soare nu asigura producerea unei cantitati suficiente de vit D.Sper sa gasesti pe piata romaneasca un produs asemanator.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Suplimente alimentare din farmacii
- 3Omega 3 contin cupru?
- 8Omega 3 impotriva depresiei
- 0Ulei de peste contraindicat vara?
- 2Omega 3 si alaptarea
- 2Omega 3
- 8Ce efecte are Omega 3 pentru creier/psihic?
- 15Omega 3
- 0Uleiul de peste ajuta copiii cu autism ?
- 3Omega 3.V-a ajutat?Ce doza?
- 3Omega 3(uleiul de peste)
- 2Omega 3 chiar ajuta la creier?
- 0Recomandare OMEGA3
Mai multe informații despre: Uleiul de peste Omega 3
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: