ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Ulei de peste, tinut la cald cateva ore.Are ceva?

14-06-2019
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Buna ziua, am comandat un produs de Omega 3 (ulei de peste) iar cand l-am primit, am ajuns acasa, am desfacut cutia si am vazut ca borcanul era caldut, adica borcanelul in care se afla capsulele de Omega 3.A stat probabil cateva ore la caldura pana sa mi-l aduca.
Intrebarea mea este :pot sa il consum?Are ceva daca era caldut borcanul?Este sigilat borcanasul si cutia de transport nu parea foarte calda, dar borcanelul s-a incalzit.
Oare patesc ceva daca il consum asa?
S-a stricat?:(
Off Doamne:(
1 comentarii
4
16-06-2019, ora 12:09
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Salut!

Willy Fog,

Poți să consumi omega 3-ul, nu a depășit temperatura critică, nici timpul maxim de expunere la temperatura critică și nici modul cu adevărat nociv de expunere la temperatura critică.
Nu vei păți nimic.
Multă sănătate.

Toate cele bune,
Mr. Nick
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Omega 3 poate scădea inflamația articulară și diminua durerea? (studii)
  • Un medicament nou cu ulei de pește nu reduce riscul evenimentelor cardiovasculare
  • Beneficiile uleiului de pește (conform studiilor)
  • Utilizarea suplimentelor cu ulei de pește nu este recomandată pentru prevenirea depresiei
  • Consumul de pește gras scade riscul cardiovascular la persoanele cu istoric familial de boli cardiovasculare
  • Rolul uleiului de pește în prevenirea cancerului
  •