Tuse seaca si mucus
Buna ziua! De 2 saptamâni am o tuse seaca care nu trece cu niciun fel de sirop sau pastile de tuse (nici cu remedii naturale). In primele zile am avut o durere puternica de urechi, apoi febra o noapte, durere in gât si de atunci a început tusea. Simt o durere ușoară in special in spate in partea dreapta, la plămân, cand fac anumite mișcări. Nicio durere cand respir. Am fost la medic foarte îngrijorată pentru ca cineva din familia mea s-a confruntat cu TBC in trecut si mi-a fost extrem de teama cândva am vazut ca nu trece tusea. Medicul de familie mi-a ascultat respirația cu stetoscopul si mi-a măsurat nivelul de oxigen. A ieșit totul normal si mi-a spus sa stau linistita, daca nu trece in 6 saptamâni si daca mai am si alte simptome sa revin. De astăzi, atunci cand tușesc, expectorez mucus de culoare gălbuie. Ce poate fi? Multumesc!
De asemenea, menționez ca am facut testul Mantoux pentru TBC si a ieșit negativ.
De asemenea, menționez ca am facut testul Mantoux pentru TBC si a ieșit negativ.
1 comentarii
Bună seara! Faceți și o radiografie pulmonară. Poate fi pneumonie sau o infecție de tract respirator superior (deși în acest caz nu prea există durere toracică). O seară liniștită!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 648tuse seaca si ceva in gat
- 4La 2 ani tuseste de o luna, fara febra
- 1Tuse seaca; productiva de 3 saptamani
- 9polipi nazali, rosu in gat, secretie nazala galbena si de o luna tuse seaca
- 8Nu mai stiu ce sa fac! tuse si altele
- 3Tuse seaca si durere piept si spate
- 1tuse seaca iritativa
- 1tuse seaca cu sange
- 1tuse seaca la copii
- 2Tuse seaca fara expectoratie de aprox 4 ani
- 1tuse seaca