Tuse seaca si mucus

03-03-2017
mikha2
Nu este medic/terapeut
mikha2
Buna ziua! De 2 saptamâni am o tuse seaca care nu trece cu niciun fel de sirop sau pastile de tuse (nici cu remedii naturale). In primele zile am avut o durere puternica de urechi, apoi febra o noapte, durere in gât si de atunci a început tusea. Simt o durere ușoară in special in spate in partea dreapta, la plămân, cand fac anumite mișcări. Nicio durere cand respir. Am fost la medic foarte îngrijorată pentru ca cineva din familia mea s-a confruntat cu TBC in trecut si mi-a fost extrem de teama cândva am vazut ca nu trece tusea. Medicul de familie mi-a ascultat respirația cu stetoscopul si mi-a măsurat nivelul de oxigen. A ieșit totul normal si mi-a spus sa stau linistita, daca nu trece in 6 saptamâni si daca mai am si alte simptome sa revin. De astăzi, atunci cand tușesc, expectorez mucus de culoare gălbuie. Ce poate fi? Multumesc!

De asemenea, menționez ca am facut testul Mantoux pentru TBC si a ieșit negativ.
1 comentarii
0
04-07-2019, ora 20:48
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Pneumologie, Iași
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Bună seara! Faceți și o radiografie pulmonară. Poate fi pneumonie sau o infecție de tract respirator superior (deși în acest caz nu prea există durere toracică). O seară liniștită!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: