Tuse seaca in urma rasului
Buna ziua,
Șotia mea are o tuse seaca de aproximativ 3 ani de zile care se declanșează numai în urma râsului puternic. Nu tușește aproape deloc dacă nu are parte de un ras copios, însă când o face devine iritant, o doare practic în gât, are o senzație iritantă și nu se oprește vreme de câteva minute. Istoricul ei medical nu sugerează probleme cu plămânii sau cu tractul respirator, a avut parte de vreo 2 bronșite mai severe acum vreo 5 ani de zile, respectiv 6 ani. Nici cu fluxul gastrointestinal nu a avut probleme.
Va rog frumos sa mă îndrumați ce medic trebuie să consultăm, ce anume trebuie să ținem cont pentru a îmbunătății sau ameliora aceasta tuse neplăcuta.
Vă mulțumesc anticipat pentru ajutor!
P.S. Suntem din Sibiu, asa că o recomandare din zonă ar fi excelentă, ca să putem vizita un medic de aici.
Șotia mea are o tuse seaca de aproximativ 3 ani de zile care se declanșează numai în urma râsului puternic. Nu tușește aproape deloc dacă nu are parte de un ras copios, însă când o face devine iritant, o doare practic în gât, are o senzație iritantă și nu se oprește vreme de câteva minute. Istoricul ei medical nu sugerează probleme cu plămânii sau cu tractul respirator, a avut parte de vreo 2 bronșite mai severe acum vreo 5 ani de zile, respectiv 6 ani. Nici cu fluxul gastrointestinal nu a avut probleme.
Va rog frumos sa mă îndrumați ce medic trebuie să consultăm, ce anume trebuie să ținem cont pentru a îmbunătății sau ameliora aceasta tuse neplăcuta.
Vă mulțumesc anticipat pentru ajutor!
P.S. Suntem din Sibiu, asa că o recomandare din zonă ar fi excelentă, ca să putem vizita un medic de aici.
2 comentarii
Buna ziua.
Va recomand consult pneumologic si efectuarea de probe functionale respiratorii. Poate fi o hiperreactivitate bronsica.
Multa sanatate!
Va recomand consult pneumologic si efectuarea de probe functionale respiratorii. Poate fi o hiperreactivitate bronsica.
Multa sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2in fiecare primavara/toamna, am o tuse seaca si deasa, fara febra, fara dureri in gat
- 7traheita fara febra cu antibiotic?
- 8Nu mai stiu ce sa fac! tuse si altele
- 46tuse seaca iritativa provocata de o gadilatura in gat
- 4tuse seaca si nas infundat
- 1dispnee, tuse seaca, durere
- 2tuse seaca la bebelus de 11 saptamani
- 6Tuse provocata de candida bucala
- 2Tuse seaca fara expectoratie de aprox 4 ani
- 1tuse seaca
- 1nu pot respira.. am o tuse seaca care nu mai trece
- 2tuse seaca
- 1Tuse Uscata Și Durere Plămâni
- 1Tuse seacă, iritativă recurentă
- 1Tuse seaca si "gadilici" in gat
- 1Ceva alb in gat
- 2Tuse seaca chinuitoare
- 3Tuse seacă cu gâdilătură
- 2Senzatie de inec si tuse seaca
- 1Urgent - sunt nopti care ma trezesc din somn cu o tuse seaca foarte enervanta
Mai multe informații despre: tusea seaca
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: