Tuse seaca persistenta
Buna seara. Am un baietel de 1 an si 7 luni care are o tuse seaca. Raceala a debutat acum 2 sapt, cu febra de 39.1 si nas infundat. Am luat eurespal, stodal, aerius si am pus in nasuc vibrocil. Situatia s-a ameliorat dar am reincaput sa tusim la cateva zile. Am fost, din nou, la pediatru si am primit: Klacid, aerius, eurespal - pana la 14 zile, stodal - tot pana la 14 zile, instilatii nazale, vitamina C, si supozitoare cu paracetamol, din caz ca febra revine.
La 5 zile de la inceputul tratamentului a inceput cu o tuse seaca de ti se rupe inima cand il auzi. Mai ales noaptea se intampla asta. Am mers din nou la pediatru. Nu se aude nimic la plamani si nici in gat nu apare ceva. Totusi tuseste.
Luam ceva pentru imunitate acum, plantusin, tantum verde si mult ceai. Dar nu se vede nici o imbunatatire.
Ce ar fi mai indicat sa facem?
Multumim anticipat pentru timpul acordat!
La 5 zile de la inceputul tratamentului a inceput cu o tuse seaca de ti se rupe inima cand il auzi. Mai ales noaptea se intampla asta. Am mers din nou la pediatru. Nu se aude nimic la plamani si nici in gat nu apare ceva. Totusi tuseste.
Luam ceva pentru imunitate acum, plantusin, tantum verde si mult ceai. Dar nu se vede nici o imbunatatire.
Ce ar fi mai indicat sa facem?
Multumim anticipat pentru timpul acordat!
2 comentarii
Nu stiu ce parere aveti despre aparatul de aerosoli.in caz de una buna, acc fiole e bun...dar nu tocmai natural...in aparat aerosoli se poate pune si tinctura de propolis fara alcool.sau solutie de bicarbonat...
Intrebati dr sa vedeti ce zice...Sanatate
Intrebati dr sa vedeti ce zice...Sanatate
Buna ziua.Am o fetita de 1 an si 9 luni si de cateva zile a inceput sa tuseasca.La inceput a fost tuse productiva si numai ziua.Dupa cateva zile a inceput sa tuseasca mai mult noaptea si incepe cu tuse seaca apoi productiva, febra nu face nasucul e curat, nu curge.Am fost la pediatra si mi-a spus ca nu sunt probleme.M-a prescris sirop Koflet, ibalgin, vibrocil si protargol.Nu inteleg de ce vibrocil si protargol nasucul ei nefiind infundat.Multumesc frumos.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2in urma unei viroze am ramas cu tuse seaca
- 8haraiala pe piept pe care o aud cand stau instinsa
- 3tuse seaca de aprox. 2 ani
- 3Tuse + Expectoratie verde dimineata
- 8Nu mai stiu ce sa fac! tuse si altele
- 1Tuse seaca
- 124tuse seaca persistenta
- 2Tuse seaca. Pentru Dl. Dr. Flueraru Valeriu
- 2tuse seaca de vreo trei ani
- 4Secretii nazale... copil de 3 ani si 8 luni
- 2tusa seaca noapte ce imi trerupe respiratia
- 1dupa o bronsita de trei saptamani, a inceput o tuse seaca
- 1tuse seaca
- 3Doresc un diagnostic la problemele mele legate de nas înfundat tuse seaca nod în gat
- 5Tusesc de 2 luni foate tare !!!!!
- 9Proces inlocuitor plamani
- 4Tuse seaca fetiță de 4 ani
- 2Tuse mai mult seaca de mai bine de 8 ani
- 1Tuse seaca
Mai multe informații despre: tusea seaca
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: