Tuse seaca persistenta

25-01-2013
VasileMarosac
Nu este medic/terapeut
VasileMarosac
Buna seara. Am un baietel de 1 an si 7 luni care are o tuse seaca. Raceala a debutat acum 2 sapt, cu febra de 39.1 si nas infundat. Am luat eurespal, stodal, aerius si am pus in nasuc vibrocil. Situatia s-a ameliorat dar am reincaput sa tusim la cateva zile. Am fost, din nou, la pediatru si am primit: Klacid, aerius, eurespal - pana la 14 zile, stodal - tot pana la 14 zile, instilatii nazale, vitamina C, si supozitoare cu paracetamol, din caz ca febra revine.
La 5 zile de la inceputul tratamentului a inceput cu o tuse seaca de ti se rupe inima cand il auzi. Mai ales noaptea se intampla asta. Am mers din nou la pediatru. Nu se aude nimic la plamani si nici in gat nu apare ceva. Totusi tuseste.
Luam ceva pentru imunitate acum, plantusin, tantum verde si mult ceai. Dar nu se vede nici o imbunatatire.
Ce ar fi mai indicat sa facem?
Multumim anticipat pentru timpul acordat!
2 comentarii
0
26-01-2013, ora 14:03
myreille
Nu este medic/terapeut
myreille
Nu stiu ce parere aveti despre aparatul de aerosoli.in caz de una buna, acc fiole e bun...dar nu tocmai natural...in aparat aerosoli se poate pune si tinctura de propolis fara alcool.sau solutie de bicarbonat...
Intrebati dr sa vedeti ce zice...Sanatate
0
31-10-2013, ora 10:35
TICOS
Nu este medic/terapeut
TICOS
Buna ziua.Am o fetita de 1 an si 9 luni si de cateva zile a inceput sa tuseasca.La inceput a fost tuse productiva si numai ziua.Dupa cateva zile a inceput sa tuseasca mai mult noaptea si incepe cu tuse seaca apoi productiva, febra nu face nasucul e curat, nu curge.Am fost la pediatra si mi-a spus ca nu sunt probleme.M-a prescris sirop Koflet, ibalgin, vibrocil si protargol.Nu inteleg de ce vibrocil si protargol nasucul ei nefiind infundat.Multumesc frumos.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: