Tuse seaca persistenta
Buna seara. Am un baietel de 1 an si 7 luni care are o tuse seaca. Raceala a debutat acum 2 sapt, cu febra de 39.1 si nas infundat. Am luat eurespal, stodal, aerius si am pus in nasuc vibrocil. Situatia s-a ameliorat dar am reincaput sa tusim la cateva zile. Am fost, din nou, la pediatru si am primit: Klacid, aerius, eurespal - pana la 14 zile, stodal - tot pana la 14 zile, instilatii nazale, vitamina C, si supozitoare cu paracetamol, din caz ca febra revine.
La 5 zile de la inceputul tratamentului a inceput cu o tuse seaca de ti se rupe inima cand il auzi. Mai ales noaptea se intampla asta. Am mers din nou la pediatru. Nu se aude nimic la plamani si nici in gat nu apare ceva. Totusi tuseste.
Luam ceva pentru imunitate acum, plantusin, tantum verde si mult ceai. Dar nu se vede nici o imbunatatire.
Ce ar fi mai indicat sa facem?
Multumim anticipat pentru timpul acordat!
La 5 zile de la inceputul tratamentului a inceput cu o tuse seaca de ti se rupe inima cand il auzi. Mai ales noaptea se intampla asta. Am mers din nou la pediatru. Nu se aude nimic la plamani si nici in gat nu apare ceva. Totusi tuseste.
Luam ceva pentru imunitate acum, plantusin, tantum verde si mult ceai. Dar nu se vede nici o imbunatatire.
Ce ar fi mai indicat sa facem?
Multumim anticipat pentru timpul acordat!
2 comentarii
Nu stiu ce parere aveti despre aparatul de aerosoli.in caz de una buna, acc fiole e bun...dar nu tocmai natural...in aparat aerosoli se poate pune si tinctura de propolis fara alcool.sau solutie de bicarbonat...
Intrebati dr sa vedeti ce zice...Sanatate
Intrebati dr sa vedeti ce zice...Sanatate
Buna ziua.Am o fetita de 1 an si 9 luni si de cateva zile a inceput sa tuseasca.La inceput a fost tuse productiva si numai ziua.Dupa cateva zile a inceput sa tuseasca mai mult noaptea si incepe cu tuse seaca apoi productiva, febra nu face nasucul e curat, nu curge.Am fost la pediatra si mi-a spus ca nu sunt probleme.M-a prescris sirop Koflet, ibalgin, vibrocil si protargol.Nu inteleg de ce vibrocil si protargol nasucul ei nefiind infundat.Multumesc frumos.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7traheita fara febra cu antibiotic?
- 3tuse seaca de aprox. 2 ani
- 46tuse seaca iritativa provocata de o gadilatura in gat
- 1Tuse seaca veche de 8 luni
- 11Sinuzita..?!
- 2Tuse seaca in timpul noptii
- 1tuse seaca rara si diconfort in piept
- 2Tuse seaca, persistenta de mai multi ani
- 1Intarziere antibiotic
- 7Raceala cu tuse seaca si febra mica de 2 saptamani
- 3tuse seaca
- 1Tuse seaca persistenta, senzatie de mucoasa nazala interna uscata, respiratie rece
- 1Tuse seaca doar cand stau la birou
- 1Tuse Uscata Și Durere Plămâni
- 4Tuse seaca in functie de anotimp
- 1Tuse seaca si constrictie retrosternala.Sunt sub tratament cu cordarone.
- 12Tuse seacă - am senzația ca am ceva în gat tot timpul și care im da sensatia ca trebuie sa tușesc
- 0Tuse seaca care durează de 3 luni
- 5Tuse seaca cu secreții nazale apoase!
Mai multe informații despre: tusea seaca
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: