Tuse seaca. Pentru Dl. Dr. Flueraru Valeriu
Buna ziua!
De cca. o saptamana am o tuse seaca care nu ma lasa in pace. Mentionez ca nu am alte simptome: nas infundat, febra, dureri de gat. Daca inhalez aer pe nas nu tusesc, daca deschid gura, tusesc. Simt diverse mucozitati in gat insa nu expectorez deloc. Am luat de cca 3 zile Erdomed, care m-a mai ajutat insa acum nu isi face deloc efectul. Ce imi puteti recomanda?
De cca. o saptamana am o tuse seaca care nu ma lasa in pace. Mentionez ca nu am alte simptome: nas infundat, febra, dureri de gat. Daca inhalez aer pe nas nu tusesc, daca deschid gura, tusesc. Simt diverse mucozitati in gat insa nu expectorez deloc. Am luat de cca 3 zile Erdomed, care m-a mai ajutat insa acum nu isi face deloc efectul. Ce imi puteti recomanda?
2 comentarii
sa cititi pe forum.. zecile de sfaturi cum s efac inhalatiile, gargara si aromoterpiea
ce regim alimentar trebuie sa tineti..s.a.
ce regim alimentar trebuie sa tineti..s.a.
Buna ziua!
Ce produse - eventual naturiste - imi recomandati pentru imunitate? Am inteles ca si produsele Forever sunt foarte ok. Astept cu interes un raspuns.
Ce produse - eventual naturiste - imi recomandati pentru imunitate? Am inteles ca si produsele Forever sunt foarte ok. Astept cu interes un raspuns.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2tuse seaca, dureri in gat si culmea dureri in spate
- 2in urma unei viroze am ramas cu tuse seaca
- 3O tuse seaca care nu ma lasa
- 4La 2 ani tuseste de o luna, fara febra
- 46tuse seaca iritativa provocata de o gadilatura in gat
- 6tuse seaca insotita de dureri de torace si arsura in gat
- 1Tuse seaca veche de 8 luni
- 3tuse seaca dimineata si seara
- 1tuse seaca persistenta
- 8Nod in gat, puroi.
- 7Aerosoli copil 7 ani
- 5Mancarimi gat + tuse seaca
- 7Raceala cu tuse seaca si febra mica de 2 saptamani
- 3Stafilococ + Tuse seaca.
- 10Tuse persistenta seaca si iritativa
- 1Tuse seaca persistenta, senzatie de mucoasa nazala interna uscata, respiratie rece
- 2Tuse si senzatie gadilat in gat
- 5Tuse seaca cu secreții nazale apoase!
- 0Sindrom obstructiv distal
Mai multe informații despre: tusea seaca
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: