Tuse seaca. Pentru Dl. Dr. Flueraru Valeriu
Buna ziua!
De cca. o saptamana am o tuse seaca care nu ma lasa in pace. Mentionez ca nu am alte simptome: nas infundat, febra, dureri de gat. Daca inhalez aer pe nas nu tusesc, daca deschid gura, tusesc. Simt diverse mucozitati in gat insa nu expectorez deloc. Am luat de cca 3 zile Erdomed, care m-a mai ajutat insa acum nu isi face deloc efectul. Ce imi puteti recomanda?
De cca. o saptamana am o tuse seaca care nu ma lasa in pace. Mentionez ca nu am alte simptome: nas infundat, febra, dureri de gat. Daca inhalez aer pe nas nu tusesc, daca deschid gura, tusesc. Simt diverse mucozitati in gat insa nu expectorez deloc. Am luat de cca 3 zile Erdomed, care m-a mai ajutat insa acum nu isi face deloc efectul. Ce imi puteti recomanda?
2 comentarii
sa cititi pe forum.. zecile de sfaturi cum s efac inhalatiile, gargara si aromoterpiea
ce regim alimentar trebuie sa tineti..s.a.
ce regim alimentar trebuie sa tineti..s.a.
Buna ziua!
Ce produse - eventual naturiste - imi recomandati pentru imunitate? Am inteles ca si produsele Forever sunt foarte ok. Astept cu interes un raspuns.
Ce produse - eventual naturiste - imi recomandati pentru imunitate? Am inteles ca si produsele Forever sunt foarte ok. Astept cu interes un raspuns.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2tuse seaca, dureri in gat si culmea dureri in spate
- 2in urma unei viroze am ramas cu tuse seaca
- 4Tuse seaca
- 3Tuse seaca si durere piept si spate
- 1Dispnee, tusa seaca
- 124tuse seaca persistenta
- 4tuse seaca
- 8Nod in gat, puroi.
- 1tuse seaca la copii
- 1Tuse seaca+dureri in piept
- 7revine tusea?
- 2Tuse seaca fara expectoratie de aprox 4 ani
- 2Arsura in piept scuipat cu sange
- 3Doresc un diagnostic la problemele mele legate de nas înfundat tuse seaca nod în gat
- 1Tuse si piele iritata
- 2Tuse seaca in urma rasului
- 1Tuse seaca si mucus
- 2Copil 6 ani tuse iritativa
- 1Tuse seacă, iritativă recurentă
- 1Tuse seaca si constrictie retrosternala.Sunt sub tratament cu cordarone.
Mai multe informații despre: tusea seaca
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: