tumora benigna?
am fost operata in luna ianuarie la sanul drept rezultatul histopatologic este macro: plancard de san cu diametrul de 4 cm, cu zone de scleroza si formatiuni microchistice.micro;1criostat;2postcriostat-scleroza difuza ectazie canaliculara, arie restransa de hiperplazie epiteliala ductala cu atipii de adenoza sclerozanta.3 parafina-scleroza difuza, ectazie canaliculara.4 parafina -ectazie canaliculara, metaplazie apocrina, hiperplazie sdenomatoasa nodulara.5-parafina-scleroza difuza, dilatatii chistice.Am citit ca hiperplazia cu atipii este leziune precanceroasa nu stiu ce sa mai cred este tumora benigna sau.? Nu stiu ce masuri de precautie trebuie sa-mi iau si ce sa fac? sunt tratamente de prevenire? este suficienta operatia sectorala ?
1 comentarii
Nu aplica la tine tot ceea ce citesti.Mie mi se pare ca formatiunea scoasa prin sectorectomie este benigna.Oricum, rezultatul acestui examen anatomopatologic trebuia vazut de catre chirurgul care te-a operat. Ai incredere in ceea ce ti-a spus el.Daca rezultatul este tumora benigna cum, se pare, ti-a spus si medicul, operatia se opreste aici, caci totul este in regula.Daca nu era bine erai programata pentru scoaterea sanului. Deci stai linistita.Un 8 Martie fericit!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Nu se gaseste medic in Romania pentrubo rezectie hepatica ?
- 2Inflamatie anala
- 3Leziunea Plexului Mezenteric
- 1După operatie hemoroizi e mai rau ca inainte
- 6Incizie fără sutura!
- 1Hemangiom vertebral la 18 ani !!! Ce pot face ?
- 1După operație de fiere!
- 2Hernie inghinala pelvin
- 17Durere Abdominala Nespecificată
- 3Fistula perianala - operatie