TULBURARI DE COMPORTAMENT, DEPRESIE?
Sunt mamica a doi gemeni bivitelini de 12.5 ani, iar unul din ei prezinta de cateva luni niste simptome care constau in:o puternica senzatie de "tremur" la maini si uneori si la picioare(fiorul acela pe care-l simti cand scartaie o creta pe tabla) care nu dispare niciodata si care-i provoaca o puternica stare de irascibilitate, nu se mai poate concentra din aceasta cauza la scoala, la lectii, a inceput sa ia note proaste la scoala, este ironizat de colegi si de profesori care nu stiu si nu inteleg starea lui, a devenit trist, introvertit, singurul lui refugiu este calculatorul, iar intr-o zi mi-a spus ca mai bine ar muri decat sa se chinuie asa.Mai are si alte simptome cum ar fi:senzatia de uscaciune a pielii mainilor, nu suporta decat imbracamintea de bumbac, alte materiale sporindu-i acel tremur(parca ar fi incarcat cu energie), dureri rebele de oase si articulatii.Mentionez ca s-a nascut cu doua spline, care nu i-au facut probleme si la examenul radiologic facut acum 6 luni au iesit normal, este tratat de medicul neuropsihiatru cu TIAPRIDAL, TIMONIL si TANAKAN, dar am impresia ca trateaza efectul si nu cauza, pentru ca aceasta senzatie nu a disparut deloc.Sunt o mama disperata si am nevoie urgenta de ajutor!
1 comentarii
Parerea mea este ca ar trebui vazut ce a aparut intai: tremorul sau manifestarile baiatului mai diferite fata de cele cu care v-ati obisnuit dv. si colegii de scoala. Pt. aceasta cred ca ar fi bine de exclus intai o cauza organica - adresati-va unui medic neurolog pt. a vedea daca nu este o afectiune din aceasta sfera.
Mult succes si sanatate!
Mult succes si sanatate!
Alte subiecte recente din această secțiune: