tulburari comportamentale la tineri

Buna ziua,
Aduc multumiri anticipate celor care imi pot explica care sunt cauzele (cele de natura psihologice) care pot determina un adolescent(20ani) sa plece de acasa, in repetate randuri, refuzand comunicarea(refuza sa raspunda la tel.)cu parintii.
Aduc multumiri anticipate celor care imi pot explica care sunt cauzele (cele de natura psihologice) care pot determina un adolescent(20ani) sa plece de acasa, in repetate randuri, refuzand comunicarea(refuza sa raspunda la tel.)cu parintii.
2 comentarii

In primul rand, la 20 de ani nu prea mai este adolscent...E foarte greu de spus care sunt exact cauzele, cat de cat obiective, pentru care un tanar vrea sa se desprinda de familia, parintii sai, feneomen care, de altfel nu este deloc anormal la varsta sa. Greu de spus aici, la distanta... Daca exista sincope in comunicare, cauzele acestora se pot gasi numai dupa un dialog cu ambele parti. In orice caz, diferente de viziune sigur exista atat timp cat nu mai vrea sa comunice, considerand ca nu exista cale de mijloc care sa-l avantajeze. Numai Bine!

depinde de ce anume a plecat de acasa!poate fi teribilismul dorinta de a demonstra ca poate sa se descurce singur.e foarte greu de spus ce trece prin mintea unui tinar de 20 ani! nu cumva are o iubita cu care nu sunteti de acord?sau poate e o fire rebela?
imi inchipui ce greu poate sa va fie pentru ca sa fi parinte mai ales in zilele noastre, este foarte dificil dar trebuie sa descoperiti cauza si sa cautati sa-l intelegeti.aveti nevoie de intelepciune iar cind se va intoarce sa aveti grija sa criticati doar fapta care a facut-o nu pe el!mult noroc!
imi inchipui ce greu poate sa va fie pentru ca sa fi parinte mai ales in zilele noastre, este foarte dificil dar trebuie sa descoperiti cauza si sa cautati sa-l intelegeti.aveti nevoie de intelepciune iar cind se va intoarce sa aveti grija sa criticati doar fapta care a facut-o nu pe el!mult noroc!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Tulburare de opozitionism /sfidare
- 2Poate fi diagnosticul de tulburare in spectrul autist unul gresit?
- 3Autism sau intarziere in dezvoltare?
- 4Tulburare de comportament la copii
- 0Autism băiețel de 1 an si 7 luni? sunt foarte preocupata de comportamentul lui
- 1Autism- nu este sociabil și nu vorbeste
- 2Fetita de 4 ani neadaptarea și plangacioasa
- 1Fetita de 4 ani flutura din manute si sta pe varfuri posibil autism?
- 1Tulburare de comportament oare !?
- 2Intarziere vorbire 2 ani si 5 luni