Autism băiețel de 1 an si 7 luni? sunt foarte preocupata de comportamentul lui

02-07-2023
Ionelana
Nu este medic/terapeut
Ionelana
Buna seara!Am un băiețel de 1 an si 7 luni și sunt foarte preocupata de comportamentul lui mi se pare diferit de cel al copiilor de varstra cu el adică nu dacă găsește o mașinuța o bagca în gura și ii învârte rotile, în parc nu se joaca cu copii vrea doar în leagăn sau tobogan, de multe ori plânge când îl plimbam, când se bucura întinde mâinile și picioarele în schimb când ma vede pe mine ca intru în casa sau soțul se bucura iar dacă nu ii dam atenție plânge, răspunde la nume are contact vizual înțelege unele lucruri dar de exemplu dacă ii spun sa îmi dea ceva nu îmi da, are ceva timp decand merge deabusilea iar in picioare doar cand il tin de măna și flutura din cap când e nervos dar vreau sa va menționez ca are și probleme la ochișori e vorba de strabism.Doctorul neurolog ne.a spus ca e posibil sa aibă foarte puțin autism dar terapeuți ne.a zis ca e doar o întârziere de 8 luni.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: