Fetita de 4 ani neadaptarea și plangacioasa
Fetita de 4 ani nu se adaptează la grădiniță, nu vorbește cu colegii, pleacă după dna educatoare oriunde chiar și la wc..plânge mult..mai ales de dimi când o las la gradi..
Nici acasă nu sta prea mult vesela..doar uneori..și acasa plânge și nu vrea mancare..nu mi place cum se dezvolta..ce sa fac?? E f deșteaptă.. danseaza, știe organele, engleza..dar e f incapatanata
Nici acasă nu sta prea mult vesela..doar uneori..și acasa plânge și nu vrea mancare..nu mi place cum se dezvolta..ce sa fac?? E f deșteaptă.. danseaza, știe organele, engleza..dar e f incapatanata
2 comentarii
Bună ziua,
Ceea ce numiti "încăpățânare" este de fapt nerezolvarea unei situații, a separării sanatoase de dumneavoastră.
Va recomand sa mergeți împreună la un psiholog cu experiență în lucrul cu copii si sa aflați ce se întâmplă
Ceea ce numiti "încăpățânare" este de fapt nerezolvarea unei situații, a separării sanatoase de dumneavoastră.
Va recomand sa mergeți împreună la un psiholog cu experiență în lucrul cu copii si sa aflați ce se întâmplă
Orice comportament are în spate o cauză. E nevoie să mergeți cu fetița la un psiholog care lucrează cu copii pentru a depista cauza și a lucra cu copilul pentru diminuarea efectelor.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Pietre la rinichi la un copil de 6 ani!
- 5Transpiratie la cap, fetita de 6 ani
- 11fetita de 4 ani sforaie noaptea
- 18fetita mea se masturbeaza
- 7copil netratat corespunzator
- 6Tratament cu antibiotic la copil de 5 ani, din cauza unei tuse (care nu se mai opreste)
- 9Cum sa administrez tratamentul?
- 5se joaca singura la gradi, daca nu este prietena ei
- 3Baietel de 5 ani nervos, incapatanat si plangacios!
Mai multe informații despre: Prescolarul Dezvoltarea sociala a prescolarului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: