Troznesc incheieturile
Buna ziua. !!!!!!!! Am o problema cu toate incheieturile coprpului incepand cu gat, coloana. umeri, coate genunchi etc. Am fost mi am facut toate analizele CT +RMN , exudat faringian (Flora bacteriana fara semnificatie patogena) analizele sangelui calciu.proteine etc (TOT BINE) Analize speciale ( Vsh, HLA b27, hepatite, test sida sifilis.tot perfect ) am fost cu ele la un Prof Doctor Ortoped si la un prof doctor Kineto terapeut, si mi au spus ca sunt ok ca nu am nimik deplasat ca sunt toate la locul lor. In conculize din ce imi aduc aminte de cand eram copil stiu ca a inceput sa imi trozneasca mana dreapta (scafoid), intre timp a inceput spatele acum de cand m am facut mai mare 21 22 de ani au inceput umerii primul dreptu apoi stangu .apoi la capul de femur dreapta si dupa si pe stanga. Am luat tot felul de proteine si catilaj rechin artrostop forte glucozamin am facut si 2 ani de sala...si acum m am lasat din cauza asta ! va rog daca ati trecut prin asa ceva sau cunoasteti dati mi un sfat... VA MULTUMESC
2 comentarii
Troznitul articulatiilor(Cracmente, crepitatii) pot apare in artroze, dar si la persoane normale. Cum s-a dovedit ca nu sunt modificari radiologice de artroza, nu aveti motiv de a va ingrijora.
Stimate Domn,
Problema D-voastra se poate foarte bine rezolva prin metode homeopate, fiind exemplul tipic de afectiune ce se poate rezolva prin aceasta metoda terapeutica.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Problema D-voastra se poate foarte bine rezolva prin metode homeopate, fiind exemplul tipic de afectiune ce se poate rezolva prin aceasta metoda terapeutica.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7durere degetul mare de la piciorul drept
- 196Trosnesc oasele ingrozitor
- 7ma tine ceva la genunchi, imi trosnesc
- 4Durere de gat (il trosnesc mereu)
- 8pocnituri in cap
- 9problema oase care ma sperie
- 4imi pocnesc oasele in zona pieptului si ma doare cand respir adanc
- 21genunchi care trosnesc, dar nu dor
- 4Mi-a trosnit genuchiul. Ce am patit?
- 2Oase si articulatii care trosnesc
- 8trosnirea oaselor de la solduri