ma tine ceva la genunchi, imi trosnesc
De o luna ma simt ca ma tine ceva la genunchi, dar dar cand ii indoi, si daca vreau sa fac geno... imi trosnesc f tare.
Ce pot face?...Este grav? Ce tratament sa urmez? Va mutumesc! Cu stima Elena T>
Ce pot face?...Este grav? Ce tratament sa urmez? Va mutumesc! Cu stima Elena T>
7 comentarii
Stimata Doamna,
Trebuie sa fiti mult mai precisa, descriind: varsta, statura, greutatea, ocupatia, sporturi practicate, tipul si durata durerii, modul de ameliorare, antecedente traumatice, metabolice, vasculare, reumatologice, cardiace, hepatice, renale si multe, multe altele.
Cu deosebita stima,
Dr. Marius Uscatu
Ortoped cu supraspecializare franceza in Chirurgia Gleznei si a Piciorului
Trebuie sa fiti mult mai precisa, descriind: varsta, statura, greutatea, ocupatia, sporturi practicate, tipul si durata durerii, modul de ameliorare, antecedente traumatice, metabolice, vasculare, reumatologice, cardiace, hepatice, renale si multe, multe altele.
Cu deosebita stima,
Dr. Marius Uscatu
am 20 ani, statura; 1.68 m, 63 kg, sunt studenta, nu merg mult pe jos(merg cu masina ), nu practic sporturi, doar acasa fac flotari, genoflexiuni, si cateodata jogging, iar cand fac genoflexiuni sau pilates ma tine ceva la genunchi si imi trosnesc genunchii, inainte nu am mai avut. nu am antecedente traumatice, vasculare, reumatologice, cardiace, hepatice, renale,.si de 1 luna dorm 7 ore e seara, ...inainte dormeam mai mult.
Va mutumesc t rasuns:)! Cu respect, Elena T
Va mutumesc t rasuns:)! Cu respect, Elena T
Stimata Domnisoara,
Nu exista absolut nici un tratament.
Totul se regleaza din intensitatea, durata si tipul efortului fizic.
In cazul aparitiei unor dureri articulare, blocaje, colectii lichidiene, sau altor manifestari similare puteti consulta un ortoped.
Nu incercati tratamente cu calciu sau altele asemenea: sunt nu numai inutile, dar si daunatoare la varsta D-voastra.
Cu deosebita stima,
Dr. Marius Uscatu
Nu exista absolut nici un tratament.
Totul se regleaza din intensitatea, durata si tipul efortului fizic.
In cazul aparitiei unor dureri articulare, blocaje, colectii lichidiene, sau altor manifestari similare puteti consulta un ortoped.
Nu incercati tratamente cu calciu sau altele asemenea: sunt nu numai inutile, dar si daunatoare la varsta D-voastra.
Cu deosebita stima,
Dr. Marius Uscatu
Va multumesc pentru raspunsuri. Dar...unguentele, cremele sunt daunatoare?.Eu m-am dat seara trecuta cu Diclofenac m k crema. este bine? Cu respect, Elena T
Stimata Domnisoara,
In absenta unui sindrom inflamator unguentele sunt inutile.
Cea mai utila este o vizita la ortoped, ea va scapa de angoase si de auto-medicatie.
Cu deosebita stima,
Dr. Marius Uscatu
In absenta unui sindrom inflamator unguentele sunt inutile.
Cea mai utila este o vizita la ortoped, ea va scapa de angoase si de auto-medicatie.
Cu deosebita stima,
Dr. Marius Uscatu
Salut.
Si eu am o problema asemanatoare. De cate ori incerc sa imi indoi genunchiul drep, acesta imi trosneste, lucru care se intampla uneori si cand urc scarile. Am 14 ani, inaltime 1.64 si 50 de Kg. Doresc sa stiu daca este ceva grav, sau nu. Am uitat sa spun ca nu ma doare genunchiul, aceste problema aparand doar la piciorul drept.Va rog sa ma ajutati cu un raspuns!
Si eu am o problema asemanatoare. De cate ori incerc sa imi indoi genunchiul drep, acesta imi trosneste, lucru care se intampla uneori si cand urc scarile. Am 14 ani, inaltime 1.64 si 50 de Kg. Doresc sa stiu daca este ceva grav, sau nu. Am uitat sa spun ca nu ma doare genunchiul, aceste problema aparand doar la piciorul drept.Va rog sa ma ajutati cu un raspuns!
Buna ziua!
Exista uneori anumite zgomote articulare, cauzate de miscarea lichidului articular in timpul eforturilor (asa numitul fenomen de "cavitatie").
Nu stiu daca trebuie sa va ingrijorati sau nu (nu am inteles insa daca practicati sporturi agresive, cum ar fi jogging, foot-ball, hand-ball, tenis etc, care ar putea justifica alt tip de zgomot, legat de distrugerea progresiva a cartilajului).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirug ante-picior
Exista uneori anumite zgomote articulare, cauzate de miscarea lichidului articular in timpul eforturilor (asa numitul fenomen de "cavitatie").
Nu stiu daca trebuie sa va ingrijorati sau nu (nu am inteles insa daca practicati sporturi agresive, cum ar fi jogging, foot-ball, hand-ball, tenis etc, care ar putea justifica alt tip de zgomot, legat de distrugerea progresiva a cartilajului).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirug ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2dureri la genunchi
- 70Umflatura ciudata la genunchi
- 8Diagnostic genunchi (RMN)
- 4Durere de gat (il trosnesc mereu)
- 7Fratele meu are dureri de genunchi
- 4Mi-a trosnit genuchiul. Ce am patit?
- 7Umflatura sub genunchi nedureroasa
- 14leziune menisc intern genunghi drept
- 0probleme la genunchi
- 6Durere genunchi drept sub rotula si amorteala partiala a soldului...
- 3Genunghi incordati, dureri
- 9Operatie Menisc intern, genunchi stang
- 10dureri de genunchi
- 3Durere genunchi (TENDINITA)
- 0Lovitura la genunchi = ruptura de menisc?
- 0Traumatism la nivelul genunchiului
- 3Trosneste genunchiul
- 6Luxatie genunghi (rotula sarita)... Exista sanse ca pe viitor aceasta sa recidiveze?
- 1genunchi umflat la 6 luni de la sutura de menisc
- 3Dezaxare aparat extensor
Mai multe informații despre: Genunchiul trosnirea oaselor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Boala Osgood-Schlatter (Apofizita tibială anterioară de creștere)
- Gonartroza (artroza genunchiului)
- Leziunile ligamentelor incrucisate ale genunchiului
- Leziunile de menisc
- Ruptura de menisc
- Trosnirea degetelor
- Condromalacia rotuliană (patelară) - condropatia
- Fracturile rotulei
- Osteoartrita genunchiului
- Articulatia genunchiului (genunchiul)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: