tresar din somn si pot intra in atac de panica

01-09-2009
MICHELINA
Nu este medic/terapeut
MICHELINA
In ultimile 6 luni am facut 6, asa zise, atacuri de panica.Spun"asa zise "fiindca simptomele nu corespund EXACT cu cele descrise de obicei pt atac de panica.
Iata cum se intampla:imi beau ceaiul sedativ, cate odata iau si un vagostabyl, citesc ceva si cand mi-e somn(destul de repede), adorm, chiar si visez.Apoi, absolut din senin, ma trezesc speriata, simt un tremur in corp, palpitatii, apoi trebuie sa ma calmez, respir, in niciun caz nu imi face bine sa ma ridic.Cand totusi o fac, intru in palpitatii puls 140/min, neregulat, stare de frica, atat.Deci nu am nimic cu respiatia, nu ma doare in stanga, am doar aceste palpitatii care dureaza 3 ore!In timpul asta, cu ochii pe ceas, iau:o jumatate de xanax de 25, mai iau paducel, mai beau un ceai, ultima oara am luat si concor(ptr ca asta esta tratamentul curent, 1/2concor de 2, 5).
Cu acest concor, pulsul meu in timpul zilei este sub 55/min si tensiunea 110 cu 55.
As dori si o alta parere in afara de cea a medicului neurolog care mi-a recomandat:coaxil, xanax, rivotril.Mi s-a parut prea mult, am luat doar xanax la nevoie, cum spuneam.
Cat despre preparate naturiste cu valeriana, melatonina, etc, nu mi-au fost de folos.
2 comentarii
0
01-09-2009, ora 11:43
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Medicamentele pe care vi le-a prescis medicul sunt :
1. foarte toxice
2.creeaza dependenta
3. distrug nervii
4. nu trateaza cauza

Aveti simptome GRAVE pe care daca nu le vindecati in mod adecvat si rapid pot duce la probleme psihice masive, mai ales din cauza lipsei de somn !

Consultati un medic homeopat cu experienta, astfel de probleme nu pot fi vindecate si nici macar intelese de medicina, cu atat mai putin de un neorolog. Nervii nu sunt cauza boli ci pe ei se vede numai efectul unei stari cauzate de probleme sufletesti, frici, spaime, ganduri negative puternice (ura, blesteme).

Ce soc emotional sau psihic ati avut inainte de a aparea aceste probleme ?
Ati avut ganduri rele catre cineva (acestea se intorc la producator ) sau aveti pe cineva care va poarta ganduri rele ?
Astfel de "treziri" din somn apar NUMAI din astfel de cauze !
0
01-09-2009, ora 18:34
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
dacă aţi suferit un mare stress în ultima perioadă, o traumă sau ceva pur şi simplu rău nu cred că v-ar strica nişte psihoterapie, eventual să vă apucaţi de un sport ceva, pentru că o activitate fizică regulată are efect şi asupra minţii.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.