tremuratul

nu stiu ce mi se intampla... dar tremur foarte des... beau cafea, dar nu de mult timp, fumez, dar nu de mult timp. tremuratul nu ma deranjeaza de foarte mult timp... cam de 3-4 luni. imi tremura doar mainile. care ar putea fi cauza?
2 comentarii

Excesul de cafea asociat cu obseala.
De obicei consumul de cafea scade nivelul calciului. Renunuta a cafea pt o lun, odihna mi multa, eventual o cura de polivitamine.
De obicei consumul de cafea scade nivelul calciului. Renunuta a cafea pt o lun, odihna mi multa, eventual o cura de polivitamine.

si eu tremur dar nu beau nici alcool nici cafea, nu fumez dar cand fac ceva mai minutios adica tund, sau fac manichiura tremur si va dati seama ca e foarte jenant.as vrea sa stiu ce sa fac! cand mai fac efort iar tremur, dar mi s-a mai intamplat ca si picioarele sa-mi tremure.care este cauza???????

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Am de cand eram mica chiar din scoala primara, un tremur al bratelor si al capului
- 5picioare reci cu senzati de usturime
- 18Tremurat, fata palida, transpiratii in zona capului
- 2de cateva luni tremur
- 2tremurat, lipsa de concentrare si imposibilitate de a vorbi
- 5simptome de intoxicatie cu zinc: ameteli, dureri de cap, palpitatii, tremur
- 10problema neurologica sau problema psihica?
- 6durere imensa de cap, friguri, tremurat necontrolabil, limba grea si amortita si senzatia de lesin =
- 0tremor si slabiciune
- 1Tremurat
- 4Friguri, tremur, ameteli si fara vlaga
- 1Simptome neurologice fara diagnostic
- 3Tremurat
- 5ameteala, tremur, nod in gat, repiratie greoaie, stare de inechilibru, oboseala...etc
- 3Stari de tremur si atacuri de panica.
- 4Tremur corp, mâini, degete și un tremur interior
- 1Respirație tremurătoare
- 2Crize fetita 2 ani - tremurat, deficit de vorbire
- 5Un sfat - tremor al corpului, tresar, amețeala
Mai multe informații despre: Tremuraturile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: