Tremurat, amorteala membrelor, durere in dreapta jos, forfot in colon! Apendicita?
Buna seara! Va rog foarte mult sa ma ajutati cu un sfat sau o interpretare! Am 25 ani, de 3 saptamani, ma doare in dreapta jos, nici langa picior, ci mai mult spre ovar! In momentul cand durerea este mai putenica, incepe sa imi amorteasca corpul, simt ca imi urca sangele la cap, incep sa tremur foarte tare, si simt forfot in colon, cu sunete! Am crezut ca este apendicita! am fost la medic, mi-a facut ecografie abdominala, mi a luat sange si urina si nu au gasit nimic neinregula! zice ca apendicul nu este inflamat! Si m-au trimis la ginecologie, crezand ca am infectie la ovare! Ginecologul mi-a zis ca nu am absolut nimic, ca e totul in regula! Nu stiu nici in ziua de azi ce am ! si in acest moment imi este foarte rau, simt amorteala in tot corpul, am aceeasi durere in dreapta jos! Va rog mult, ce afectiune credeti ca as putea avea!? Va multumesc
4 comentarii
? sa fie vreo hernie?!? ai ridicat ceva greu...?
sanatate..
citeste pe Google.
sanatate..
citeste pe Google.
credeti ca ar putea fi o hernie de disc, inghinala sau ombilicala ? ma gandesc daca ma doare in dreapta jos, sa fie hernie inghinala sau ombilicala? :( Va multumesc!
Credeti ca ar putea fi infectie la rinichi, iar tremuratul si amortirea corpului sa fie cauza infectiei ?dar nu inteleg acel forfot in colon, si durerea care este in fata, rareori simt si in spate!
Tin sa specific, ca am fost la un alt medic, si la fel ca si primul, mi a zis ca nu am nimic, desi durerile continua si am ameteli ! nu pot sa cred cum nimeni nu imi gaseste un diagnostic! mi a zis ca daca e apendicita, trebuia sa astept sa se umfle, altfel nu mi o gaseste si nici nu imi iese la analize si astfel nu ma opereaza! eu nu pot sta pana intru in peritonita pt a accepta sa ma opereze ei!!! ce ma sfatuiti sa fac? ce pot face pentru a grabi inflamarea apendicului ? s a intamplat cuiva asta? va multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2se poate sa fie apendicele
- 4durere in zona ficatului si a apendicelui
- 41Tremuratul mainilor
- 2daca esti insarcinata poti avea dureri de apendice?
- 5ma panichez repede... cum o controlez?
- 8tremurul mainilor
- 3imi tremura mainile, ma simt mai obosit, nu mai sunt la fel de atent
- 5tremor maini cam de un an, in special cand fac miscari fine si de precizie
- 10problema neurologica sau problema psihica?
- 4ameteala, tremur si sange pe nas... + cura de slabire
- 7Exista un tratament pentru tremuratul mainilor?
- 3Am probleme cu tremuratul mainilor
- 7Durere baza sternului dupa consumul de cafea
- 8Chiar nemaiintalnit? Rog pareri cat mai multe!
- 4tremuratul mainilor si ameteli
- 1tremur mana dreapta
- 11de ceva timp imi tremura mainile si uneori tot corpul
- 2Tremur al mâinilor
- 3Spasme faciale si imi tremura mainile
- 1Îmi tremură mâinile de câteva luni.
Mai multe informații despre: Tremuratul mainilor Apendicele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: