traumatism cranian

25-04-2010
vania
Nu este medic/terapeut
vania
Am un baietel de 4 ani care in urma unei cazaturi pe 24 dec. a alunecat pe gresie a facut un traumatism cranian, hematom epicranian occipital fara pierderea cunostintei, varsaturi, stare infuza.Am fost imediat la urgente ca facuse un cucui f. mare dar fara sa-i curga singe, i-a facut o raza si ne-a zis ca craniul nu este spart, si am plecat acasa.De atunci nu am avut nici o problema am facut si un fund de ochi dar este necesar sa facem si o tomografie pentru ca nu este absorbit in totalitate?Am inteles ca la tomografie trebuie sa il adoarma, ii face anestezie?Noi trebuie sa il operam si de polipi tot cu anestezie generala, nu este prea mult?
2 comentarii
0
25-04-2010, ora 10:04
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Va sfatuiesc sa cumparati de la o farmacie homeopata remediul Arnica CH7 sau CH9 si sa dati la copil zilnic
cate o gura din apa in care a fost dizolvata o granula intr-un pahar plin pe un sfert cu apa. Paharul se bate cu palma pe fund dupa ce s-a dizolvat granula de 3-6 ori. Arnica duce la disparitia hematoamelor dupa astfel de cazaturi. Trebui ar trebui sa ia remediul cel putin 3-4 saptamani si remediul acesta este cel mai sigur si eficient mod de a repara astfel de daune. Chiar daca nu simte nimic ar fi bine sa-i dat acet remediu o perioada de timp.
0
28-04-2010, ora 15:18
brodolina
Nu este medic/terapeut
brodolina
copilasul meu a facut un hematom la 8 luni si din pacate nu a fost la fel de , , norocos, , ca al dvs.hematomul a trebuit scos prin operatie, i-au facu 3 tacuri in 2 zile.parerea mea ar fi sa il faceti sa nu aveti surprize mai tarziu.multa sanatate
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.