tratarea condiloamelor?
M-am gandit s apostez si eu niste informatie DE PE SITEUL NHS, poate mai calmeaza pe cineva. Ma confrunt si eu cu problema asta dar din fericire aici toate tratamentele sunt gratis. Crema si indepartarea lor prin criogenare... http://www.nhs.uk/Conditions/Genital_warts/Pages/Introduction.aspx http://www.gum.nhs.uk/leaflets/warts.asp Acum, ma orientez sa imi cresc imunitatea si cel putin s anu imi mai reapara. Pentru ca le criogenez azi, peste o saptamana apar iar... :/ Va doresc la toate succes si nu va tare stresati, O sa gasiti multe informatii utile aici, si nota bene, tigarile inrautatesc situatia!
Buna ziua, am un neg pe canalul penisului se vede pot utiliza condyline ajutaţima ?
Pt dks :funcționează tratamentul Naturist recomandat de tine ?Tin sa precizez ca si eu am o arsura de câțiva ani in urma tratamentului cu condiline si nu trece cu nimic
Bună tuturor! Am si eu o problema asemănătoare. Am fost diagnosticata cu condiloame acum vreo 2 luni. Am fost la ginecolog și mi.a dat crema Veregen timp de 2 luni. Problema este ca au trecut aproape 2 luni si mi-au apărut și mai multe, iar mâncărimea este de nesuportat. Ce ar trebui să fac? Va mulțumesc.
Buna.scriu cu speranta ca ma intelege cineva si ma ajuta.
De 6 luni ma chinui si eu cu aceste condiloame blestemate aparute in zona intima. In ultimele 3 luni am folosit Aldara apoi Condilyne si unele mi lea Electrocauterizat.in acest timp am facut tratament cu Isoprinosine.
Am trecut prin atatea chinuri de arsuri ale pielii si totusi ele reapar.
Iau si catina imi fac sucuri de fructe continui cu isoprinosine sa imi intaresc imunitatea nu mai stiu ce sa iau sa nu mai reapara si sa scap odata de acest cosmar.
Daca cunoasteti un tratament mai bun sau o metoda prin care as putea sa scap VA ROG DIN SUFLET sa imi spuneti sa ma indrumati.
Medicul mia zis ca a facut toate metodele ce exista.
Cred ca ar mai fi o metoda sa le ard cu laser dar daca apar din nou n-am facut nimic.
Astept cu nerabdare un raspuns o speranta.
Va doresc la toti multa sanatate.
De 6 luni ma chinui si eu cu aceste condiloame blestemate aparute in zona intima. In ultimele 3 luni am folosit Aldara apoi Condilyne si unele mi lea Electrocauterizat.in acest timp am facut tratament cu Isoprinosine.
Am trecut prin atatea chinuri de arsuri ale pielii si totusi ele reapar.
Iau si catina imi fac sucuri de fructe continui cu isoprinosine sa imi intaresc imunitatea nu mai stiu ce sa iau sa nu mai reapara si sa scap odata de acest cosmar.
Daca cunoasteti un tratament mai bun sau o metoda prin care as putea sa scap VA ROG DIN SUFLET sa imi spuneti sa ma indrumati.
Medicul mia zis ca a facut toate metodele ce exista.
Cred ca ar mai fi o metoda sa le ard cu laser dar daca apar din nou n-am facut nimic.
Astept cu nerabdare un raspuns o speranta.
Va doresc la toti multa sanatate.
Buna !!!Eu am avut si am scapat de condiloame, plus ca mi-a ieșit negativ testul !! Pe mine m-a descoperit un dr roman in Germania, pentru ca in România nu au fost in stare, spunându mi ca sunt alunițe, ducându-ma la 3 doctori, Sunt diferite culori la condiloame, trebuie sa ți facă test sa văda dacă e de risc crescut sau scazut, Adik cu o perie specială se recoltează din vagin( se uita la pereții vaginului sa nu ai condiloame și înăuntru, dacă sunt se internează rapid și se cauterizeaza ), se da o soluție care arde, dar doctorul trebuie sa explice ca nu se aplica in continuu, tocmai daia va și ars pielea, tratamentul cu soluție sau crema se aplica timp de 6 zile se face pauza tot pe atât sau in caz in care se arde pielea prea rău poți ast pana la refacere, se continua pana dispar dar cum am spus cu pauza și in timp îndelungat +răbdare, tratamentul de imunitate nu cred ca ajuta prea mult, dar in schimb poți sa îți faci analize de sânge sa vezi ce imunintate ai, dacă e cazul sa faci perfuzii pentru imunitate. Dar eu in schimb pot sa va spun ce m-a învățat sa fac, mi-a spus sa reduc stresul, nervi și supărările, sa mananc sanatos (nu toate prostiile de acum, cum mâncam când eram mică ), sa ma odihnesc, sa ma feresc de răceli, gripa, boli in special pentru ca scad imunitatea, și sa fiu cât mai pozitivă.m am chinuit enorm un an de zile sa fac tot ce a zis, dar chiar a avut rezultat după un an am repetat analiza și a ieșit negativ. ACEST HUMANE PAPILLOMANVIRUS nu are tratament, in afara de soluție, crema sau cauterizare.Corpul îl elimina singur doar ca trebuie sa-ți ajuti corpul și sa-ți-l iubești !! ATENȚIE !!!Partenerul se protejează (prezervativ ), dar cu toate astea sexul nu se face ffffoarte aproape, Adik piele pe piele, se ferește partenerul pana când iese negativ testul, pentru ca partenerul poate lua și poate păstra virusul pana când imunitatea scade și atunci apare. Sexul nu se poate face foarte aproape unul de altul pentru ca toată pielea din zona genitală e invadata de virus, chiar dacă sexul este protejat (prezervativ ) se poate lua. Virsul se poate lua cu sau fără prezervativ, prosoape, wc, lenjerie intimă, de pat, etc.
Aaa și apropo eu cred ca l am luat de la un epilat cu ceara clasica la Salon așa ca aveți grija !! Însănătoșire grabnica !!!
Aaa și apropo eu cred ca l am luat de la un epilat cu ceara clasica la Salon așa ca aveți grija !! Însănătoșire grabnica !!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5condiloame externe si HPV negativ?
- 5Condilomatoza genitala - si eu sunt pe lista bolnavilor
- 4Spuneti RAPID cat costa si unde? cauterizare condiloame
- 6Condiloame. Este grav? Scap de acest virus? Prietenul meu ar trebui sa faca vreun test?
- 6conizatie-anestezie
- 8condiloame?
- 4condiloame in sarcina
- 3condiloame genitale si ureaplasma
- 2HPV: prietenul meu trebuie sa ia tratament? + vaccin genotipuri 16 si 18
- 7Condiloame genitale.
- 3HPV - afectate 4 tulpini, dintre care 3 cu risc crescut oncogenic
- 2HPV la barbati, peste 30 ani
- 1Atitudine dupa tratarea condiloamelor
- 5Condiloame genitale
- 1Posibil HPV ?
- 1Candidoza poate duce la condiloame??