Tratamentul cu Sortis e obligatoriu?
Buna ziua!
Pe langa tratamentul specific ASC-ului si AVC-ului, medicul mi-a mai dat cu titlu obligatoriu si Sortis10. Stiu ce e acest medicament, mi-am tratat cu el dislipidemia si nu as vrea sa-l mai iau acum, pt ca nivelul grasimilor in sange e normal. Medicul mi-a spus ca trebuie sa-l iau pt. a preintampina continuarea depunerilor de grasimi pe artere. Am mare incredere in acest medic dar mi-a fost rusine sa insist daca chiar e nevoie ca tratament zilnic si Sortis sau, ar putea fi inlocuit eventual cu ceva naturist.
Va rog tare mult, o parere!
Multumesc!
Pe langa tratamentul specific ASC-ului si AVC-ului, medicul mi-a mai dat cu titlu obligatoriu si Sortis10. Stiu ce e acest medicament, mi-am tratat cu el dislipidemia si nu as vrea sa-l mai iau acum, pt ca nivelul grasimilor in sange e normal. Medicul mi-a spus ca trebuie sa-l iau pt. a preintampina continuarea depunerilor de grasimi pe artere. Am mare incredere in acest medic dar mi-a fost rusine sa insist daca chiar e nevoie ca tratament zilnic si Sortis sau, ar putea fi inlocuit eventual cu ceva naturist.
Va rog tare mult, o parere!
Multumesc!
2 comentarii
Studiile au aratat ca sortis-ul netezeste placile si scade riscul complicatiilor acestora, independent de nivelurile serice ale colesterolului.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5nu ne cunoaste, o striga doar pe mama ei moarta, nu mai mananca, nu mai bea nici apa...
- 4ateroscleroza - tratament?
- 0dislipidemie
- 6hipertensiune arteriala, dislipidemie, varice, fumez maxim 7 tigari pe zi. Cataracta?
- 0ateroscleroza a aortei abdominale
- 0Dislipidemie si cardiopatie hipertensiva
- 1ateroscleroza
- 2AVC și ASC
- 101Ulei recomandat
- 1Infarct miocardic
- 0Tendinta la dislipidemie
- 2Neurologie - rezultat CT cerebral
Mai multe informații despre: Ateroscleroza Dislipidemia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: