nu ne cunoaste, o striga doar pe mama ei moarta, nu mai mananca, nu mai bea nici apa...

14-06-2007
Fery
Nu este medic/terapeut
Fery
Bunica mea a fost internata in spital pentru ca avea o mancarime. In urma analizelor a fost mutata la sectia de nefrologie si deoarece avea hemoglobina 6.7 i-a fost administrat sange (3 pungi). Acum 3 zile am vizitat-o si se simtea foarte bine, era foarte vesela, nu mai avea mancarimea... dar in urmatoarea zi nu ne-a mai cunoscut, ni s-a spus ca a vorbit urat cu doamnele asistente si chiar a incercat sa fuga din spital.Doamna doctora ne-a spus ca se poate sa fi facut un accident vascular cerebral frontal, dar apoi a zis ca are a facut ateroscleroza si ca nu mai are ce sa faca si sa o luam acasa. Acum se simte foarte rau, in continuare nu ne cunoaste, o striga doar pe mama ei moarta, nu mai mananca, nu mai bea nici apa... As dori sa stiu ce ar trebui sa facem?? Si daca mai are sanse sa-si revina?? Va rog sa-mi raspundeti!! Este urgent!!
5 comentarii
0
15-06-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Alte analize nu a facut? Uree, creatinina?
0
Fery
Nu este medic/terapeut
Fery
ureea era de 3 ori mai mare decat normal... creatinina nu stiu
0
Fery
Nu este medic/terapeut
Fery
creatinina - 4.08
0
16-06-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
In cazul acesta inseamna ca are o insuficienta renala, iar tulburarile de comporatament si mancarimea de piele sunt din aceasta cauza. Ar trebui dializata!
0
17-06-2007, ora 00:00
Fery
Nu este medic/terapeut
Fery
Va multumim mult.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.