Tendinta la dislipidemie
Buna ziua, doresc sa aflu ce inseamna dislipidemie, am fost la un consult gastro-intestinal si mi s-a spus ca am tendinta la dislipidemie.
Pana acum am vizitat multi medici, eu in continuare ma simt rau : obosesc, ametesc, ma doare capul, imi simt picioarele amortite ( ca si cum nu ar trece sangele) plus greturi, dar au trecut. Vreau sa stiu daca ar trebui sa fac analize mai ananuntite... Pana acum din analizele facute nu reiese decat aceasta tendinta la dislipidemie si mi s-a dat sa iau ulei de krill si ceva calmant... Pana acum am fost la neurolog, la orl, si la gastrologie si analize de sange. Multumesc, orice raspuns este bine venit.
Pana acum am vizitat multi medici, eu in continuare ma simt rau : obosesc, ametesc, ma doare capul, imi simt picioarele amortite ( ca si cum nu ar trece sangele) plus greturi, dar au trecut. Vreau sa stiu daca ar trebui sa fac analize mai ananuntite... Pana acum din analizele facute nu reiese decat aceasta tendinta la dislipidemie si mi s-a dat sa iau ulei de krill si ceva calmant... Pana acum am fost la neurolog, la orl, si la gastrologie si analize de sange. Multumesc, orice raspuns este bine venit.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0dislipidemie
- 6hipertensiune arteriala, dislipidemie, varice, fumez maxim 7 tigari pe zi. Cataracta?
- 0Dislipidemie si cardiopatie hipertensiva
- 2Tratamentul cu Sortis e obligatoriu?
- 101Ulei recomandat
Mai multe informații despre: Dislipidemia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: