tratamentt pleurezie... si acum am dureri
Acum 2 ani am avut pleurezie tuberculoasa, am urmat tratamentul si nu imi este bine nici acum, inca mai am dureri. Dr mi-a spus ca am foitele (pleura sau ceva de genul) lipite de plamani.
Ce pot face in acest caz?
Va multumesc!
Ce pot face in acest caz?
Va multumesc!
3 comentarii
Draga Alina si eu am am avut pleurezie tuberculoasa, am fost si operata la plamanul drept.In ce consta durerile pe care le acuzi unde anume te doare?Ai mai facut raze?Dupa terminarea tratamentului cum au iesit analizele si razele?Mie pentru a evita lipirea foitelor de plamani mi s-a spus sa suflu in pugi sau baloane tu ai facut asta?Te pup iti urez multa sanatate si sper sa mai vorbim!
Draga Claudia, eu am facut tratamentul, l-am terminat de 2 luni si simt durerea la orice respiratie mai adanca. Nu stiu ce pot sa fac, de ce sa ma feresc, mi-e teama de recidiva. Te rog raspunde.
buna,
acum 8 luni am fost diacnosticata cu pleurezie tuberculoasa, am urmat tratamentul, dar am ramas cu pleura lipita de plaman si am dureri in continuare...am si eu o nelamurire.multi spun k nu am voie sa ma mai expun la soare o perioada de timp..este adevarat?am voie sa merg la mare vara aceasta?..va rog sa mi raspundeti..va multumesc anticipat!
acum 8 luni am fost diacnosticata cu pleurezie tuberculoasa, am urmat tratamentul, dar am ramas cu pleura lipita de plaman si am dureri in continuare...am si eu o nelamurire.multi spun k nu am voie sa ma mai expun la soare o perioada de timp..este adevarat?am voie sa merg la mare vara aceasta?..va rog sa mi raspundeti..va multumesc anticipat!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Pleurezia severa - tratament
- 4a fost internata acum 3 luni cu apa la plamani, acum.. a reaparut
- 5pleurezie, suspiciune colagenoza
- 0Dureri puternice de picioare (diabet)
- 0pleurezie parietala
- 1Pleurezie + diuretice
- 1Rhinocort post pleurezie?!
- 6Flegma alba spumoasa si lipicioasa
- 194apa la plamani, cancer
- 1pleurezie nelamurire tbc
- 2Dureri dupa Pleurezie, posibil ?
- 1pleuriziea exudativ
- 6Tanara de 29 de ani cu probleme pulmonare neelucidate. Va rog sa ma ajutati cu un sfat
- 1Am nevoie de sfat pentru probleme cu plamanii, Va rog sa ma ajutati
- 3Asimetrie pulmonara dreapta prin leziuni fibronodulare retractile- sechelare
- 1Pleurezie
- 0Plamani afectati de infectie
- 0Interpretare CT
Mai multe informații despre: Pleurezia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: