Rhinocort post pleurezie?!
In urma unui control ORL mi s-a spus ca am cornetele uriase si mi s-a recomandat Rhinocort, doar daca nu am suferit de TBC. Problema e ca in urma cu 9 ani am avut pleurezie TB si dintotdeauna am avut un organism fragil si o imunitate scazuta. Rinita descoperita nu mi-a dat alte simptome decat stranuturile si nu as vrea sa risc luand Rhinocort. Exista vreun tratament naturist, ceva care sa nu-mi afecteze imunitatea?
1 comentarii
Oarecum NU o sa aveti vindecare completa de la Rhinocort.. doar o ameliorare pe momentul tratamentului si cu mari sanse sa revina hipertrofia de cornet dupa incetarea tratamentului.
COLARGOL sau protargol sunt preparate care micsoreaza cornetele in volum prin cauterizare chimica
daca nu ajuta 3 cure cate 10 zile lunar..se recurge la micsorarea cornetelor in volum cu radiofrecventa
COLARGOL sau protargol sunt preparate care micsoreaza cornetele in volum prin cauterizare chimica
daca nu ajuta 3 cure cate 10 zile lunar..se recurge la micsorarea cornetelor in volum cu radiofrecventa
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Pleurezia severa - tratament
- 2cum se poate evita recidiva pentru apa la plamani
- 6apa la plamani/pleurezia... se poate trata?
- 4a fost internata acum 3 luni cu apa la plamani, acum.. a reaparut
- 2pleurezie... tratament?
- 3tratamentt pleurezie... si acum am dureri
- 0Dureri puternice de picioare (diabet)
- 4Pleurezie
- 1Pleurezie + diuretice
- 6Flegma alba spumoasa si lipicioasa
- 2apa la plamani!!!
- 1pleurezie nelamurire tbc
- 1pleuriziea exudativ
- 6Tanara de 29 de ani cu probleme pulmonare neelucidate. Va rog sa ma ajutati cu un sfat
- 1Am nevoie de sfat pentru probleme cu plamanii, Va rog sa ma ajutati
- 4pleurazie
- 1pleurezie
- 1Pleurezie
- 3Pleurezie. Am slabit 3 kg si de 5 zile nu am recuperat inca kg. Mananc normal de 3 ori pe zi.
- 0Interpretare CT
Mai multe informații despre: Pleurezia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: