Tratamente naturiste
Buna ziua,
Pentru ca am trecut prin cateva "incercari" si pentru ca am vazut ca oamenii disperati se agata de orice promisiune de vindecare, cred ca ar fi salutara o informare cat mai corecta in legatura cu medicina alternativa.Sunt foarte multi "vindecatori" care profita de suferinta unor oameni luandu-le banii si dandu-le sperante desarte.Desi unii din ei sunt cunoscuti datorita unor "cumparati"din mass-media, e bine sa-i demascam.Eu pot sa va spun ca unul din acesti...este un anume ISTRATE.Nu-i mai dati banii degeaba.Eu am nevoie sa stiu daca si altii au fost inselati de el pentru ca mi-am propus sa aflu ce compozitie are pilula lui (o sa incerc sa o duc la un laborator) si unde o "fabrica".Ca el sunt multi.INFORMATI PE CEI CARE AR PUTEA CADEA VICTIMA acestor sarlatani.!
Pentru ca am trecut prin cateva "incercari" si pentru ca am vazut ca oamenii disperati se agata de orice promisiune de vindecare, cred ca ar fi salutara o informare cat mai corecta in legatura cu medicina alternativa.Sunt foarte multi "vindecatori" care profita de suferinta unor oameni luandu-le banii si dandu-le sperante desarte.Desi unii din ei sunt cunoscuti datorita unor "cumparati"din mass-media, e bine sa-i demascam.Eu pot sa va spun ca unul din acesti...este un anume ISTRATE.Nu-i mai dati banii degeaba.Eu am nevoie sa stiu daca si altii au fost inselati de el pentru ca mi-am propus sa aflu ce compozitie are pilula lui (o sa incerc sa o duc la un laborator) si unde o "fabrica".Ca el sunt multi.INFORMATI PE CEI CARE AR PUTEA CADEA VICTIMA acestor sarlatani.!
1 comentarii
Pentru unele boli sunti ntradevar de acord cu dvstra., dar nu cred ca e general valabila afirmatia de mai sus. Trebuie doar sa gasesti cabinetul de incredere, de exemplu www.clinicaqi.ro/medicina-naturista.html. Acolo gasiti oameni de incredere care pot privi in ochi un om si sa-i spuna exact daca-l poate ajuta sau nu.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2un homeopat in iasi, va rog
- 4probleme digestive - tratament homeopat
- 3Cum pot afla daca un homeopat este bun?
- 4tratament homeopat folosit
- 4nuxvomica ajuta la diminuarea consumului de alcool?
- 8Remediu homeopat candida
- 0Tratament naturist cu efect antiviral adjuvant in Hepatiti virale
- 6exista oare tratament homeopat pentru hiperprolactinemie?
- 3Va rog recomandati-mi un medic naturist
- 5homeopatia si copii
- 1osteoporoza si tratamentul homeopat
- 1HOMEOPATIA poate rezolva cazul meu?
- 0homeopatia si analiza neliniara NLA
- 1Recomandare tratament natural rinita alergica
- 3Infectie urinara recidivata cu Klebsiella - tratament homeopat?
- 0Produse naturale pentru sarcina si alaptare
- 9Cum scapi sau ameliorezi anxietatea naturist sau alternativ?Se poate??
Mai multe informații despre: Homeopatia tratamentul naturist
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: