tratament: vegetatiile veneriene, candidoza
cum pot trata vegetatiile veneriene?? dar candidoza? tratamentul poate fi valabil si pt mine si pt prietenul meu?
6 comentarii
Adresati-va unui medic dermatolog si, in functie de situatie, el va alege tratamentul cel mai potrivit pentru fiecare dintre voi.
multumesc. am fost si rezultatele sunt satisfacatoare. in doar 2 zile am scapat de vegetatii...iar prietenul meu nu are nimic.
de cateva zile mi-a aparut un neg la ce medic sa merg?
dermatolog sau dermatovenerolog?din ce cauza apar?si care ar fi un tratament eficient?am o relatie stabila cu prietenul meu de 3 ani)
dermatolog sau dermatovenerolog?din ce cauza apar?si care ar fi un tratament eficient?am o relatie stabila cu prietenul meu de 3 ani)
apare de la un virus, Human Papilloma virus pe care l-ai luat de la cineva.de obicei, se ia prin relatii sexuale...mergi la un medic dermatolog. daca vrei, poti merge la dna doctor Nechifor Madeleine, in policlinica industriala, etajul 2. multa bafta!!!
tratament iti face doamna doctor. exista si unguente, insa, cu care te dai si iti cad.dar exista posibilitatea sa recidiveze, asa ca nu te speria daca iti apar din nou. cel mai bine este sa te adresezi unui doctor. asa vei avea parte de tratamentul corespunzator aplicat corect. prietenul tau nu are nimic??? poate avea el si ai luat si tu, sau poate ai tu si a luat de la tine. sa fie si el atent.ca daca aveti amandoi si nu va tratati in acelasi timp, este posibilitatea sa iti apara mereu, pana va tratati complet. mai ales daca nu va protejati cu prezervativ.
multumesc pt raspuns.(eu de 3 ani sunt numai cu el si nu am avut de unde sa iau)decat de la el.ms inca o data
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Candidoza sau nu!!! Nu scap
- 8vegetatii veneriene (HPV)
- 2Candida?!?
- 2candidoza rezistenta la tratament
- 4candida
- 2AJUTOR!!!!! Nu scap de candidoza.
- 6sa fie candidoza?
- 7tratament candidoza pls
- 28pot sa fac injectii cu polidin in caz de candida recidiva?
- 7Candida reaparuta
- 23candidoza cam de 10 ani
- 5Ce este ciuperca in gat si simptomele ei
- 1CUM SCAP DE STAPHILOCOCCUS AUREUS SI CANDIDA SPP
- 4Candidoza nu a trecut dupa ce luat tratamentul de la ginecolog
- 1nistatina -doza corecta
- 13Anxietate
- 0Candida miros corporal
- 0Flucoric (Fluconazol) 150 mg la 4 zile
- 3Candida de 20 ani
- 4Candidoza recurenta de 2 ani de zile !
Mai multe informații despre: Vegetatiile veneriene Candidoza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: