Anxietate
Știe cineva daca din cauza anxietății poate sa apară candidoza?
13 comentarii
Se poate pe fond de stres să scadă scadă ii mutarea care favorizează apariția candidozei.
Buna seara
Avand in vedere ca organismul nostru este un sistem complex si totul este corelat, da, exista o posibilitate.
Vedeti aceasta posibilitate ca fiind raspunsul la mediu al unui sistem imunitar slabit sau "preocupat" cu anxietatea, situatie in care diferitii agresori externi invizibili au mai mare castig de cauza.
O minte sanatoasa are sediul intr-un corp sanatos, si reciproc, corpul este sanatos daca mintea este sanatoasa!
Multa sanatate!
Avand in vedere ca organismul nostru este un sistem complex si totul este corelat, da, exista o posibilitate.
Vedeti aceasta posibilitate ca fiind raspunsul la mediu al unui sistem imunitar slabit sau "preocupat" cu anxietatea, situatie in care diferitii agresori externi invizibili au mai mare castig de cauza.
O minte sanatoasa are sediul intr-un corp sanatos, si reciproc, corpul este sanatos daca mintea este sanatoasa!
Multa sanatate!
Pentru puțin ar trebui făcut un consult
Nu sunt în țară, tocmai de aceea sunt și stresată, peste o lună merg în țară
Poate fi o coincidență sau nu. Luați în calcul și alte cauze cum ar fi : folosirea unor antibiotice, contraceptive orale, ca urmare a apariției unor leziuni în interiorul vaginului, etc. Un sistem imunitar scăzut poate dezvolta infecții vaginale fungice mai des, comparativ cu cele care au o imunitate normala.
Eu aș recomanda concomitent cu tratarea anxietății și un control ginecologic pentru a depista adevăratele cauze și a rezolva problema mai repede.
Sănătate!
Eu aș recomanda concomitent cu tratarea anxietății și un control ginecologic pentru a depista adevăratele cauze și a rezolva problema mai repede.
Sănătate!
Mulțumesc momentan nu pot sa tratez anxietatea pentru că nu sunt în țară, incerc să-mi stăpânesc emoțiile singură și mi-am luat magneziu cu B6, am redus consumul de cafea, că îmi bate inima foarte tare.sper sa nu se agraveze mai mult, mai am de stat o luna aici!
Pentru tratarea anxietății îmi recomandați sa merg la psiholog sau la psihiatru?
Dacă nu sunteți în țară puteți apela la cei de la Cluj (https://www.paxonline.ro/)care au o platformă online de evaluare și tratare a anxietății.
E nevoie de evaluare psihologică, pentru a vedea nivelul anxietății. Eu de obicei trimit la psihiatru numai formele severe, formele ușoare și medii se pot trata și la psiholog. Oricum pentru rezolvări mai rapide, chiar dacă se dă medicamente e nevoie să se facă și psihoterapie pentru schimbarea modului de gândire și percepție.
E nevoie de evaluare psihologică, pentru a vedea nivelul anxietății. Eu de obicei trimit la psihiatru numai formele severe, formele ușoare și medii se pot trata și la psiholog. Oricum pentru rezolvări mai rapide, chiar dacă se dă medicamente e nevoie să se facă și psihoterapie pentru schimbarea modului de gândire și percepție.
Puteți lua propranol de 10 mg când aveți palpitații are și efect anxiolitic
ysabela daca bei rivotril, ti se incarca limba, nu e candidoza, Incarcarea limbii in cazul tratamentului cu rivotril v-a disparea la 1 saptamana de la incetarea tratamentului. Vorbesc din experienta proprie
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5candida sp
- 4candida
- 2Candida si antibioticele
- 6Medicamente pt herpes genitale, sifilis, candidoze, vitiligo
- 7candida - dupa orice tratament revine
- 6sa fie candidoza?
- 7tratament candidoza pls
- 8Candidoza serologie
- 7Pot sa pastrez sarcina?
- 6Am o candidoza care nu se mai vindeca. Ce sa fac sau ce am?
- 4Candida albicans
- 7Analize ginecologice
- 2Candida Albicanis !!!
- 4candida albicans - Ajutor!
- 2Candida intestinala
- 7Infectie candida
- 4candida esofagiana
- 3Candida de 20 ani
- 0Candida
Mai multe informații despre: Candidoza Candida albicans
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: