tratament heliobacter pylori-reactii adverse
buna ziua. iau medicamente sa scap de heliobacter pylori.. am inceput de 2 zile sa iau pastilele(omez-de2 ori pe zi, debridat-de2 ori pe zi, amoxicilina 2 pastile de 2 ori pe zi, si claritromicina de 2 ori pe zi), si am facut cardioza bucala. pot sa dau cu violet de gentiana sa vad daca dispare? daca da cum se foloseste?
in plus cand i-am spus farmacistei ca iau 2 tipuri de antibiotice mi-a spus ca trebuie neaaparat sa iau ceva pt protectia ficatului.. dar medicul de familie nu mi-a spus asa ceva. poate sa imi afecteze tratamentul ficatul?
in plus cand i-am spus farmacistei ca iau 2 tipuri de antibiotice mi-a spus ca trebuie neaaparat sa iau ceva pt protectia ficatului.. dar medicul de familie nu mi-a spus asa ceva. poate sa imi afecteze tratamentul ficatul?
3 comentarii
Un hepatoprotector este vitamina B6, cat despre candidiza bucala poti sa iei nistatina si /sau poti sati tamponezi gura cu glicerina boraxata.
Multa sanatate!
Multa sanatate!
multumesc.
ps: am gresit in primul post.. in loc de candidoza bucala am scris cardioza bucala
ps: am gresit in primul post.. in loc de candidoza bucala am scris cardioza bucala
Buna ziua. Urmex un tratament cu claritomicina, duomox 1000 si emanera ptr gastrita cu HP.De cand iau tratamentul, mai ales dimineata am dupa 2-3 ore de la inghitirea medicamentelor, niste stari ciudate, un tremur interior usor care imi da un disconfort nervos.Dupa aproximativ 4 ore ma simt din nou f. bine.Antibioticele astea puternice imi dau starea aceasta?multumesc ptr raspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10test helicobacter pylori pozitiv
- 3analize helicobacter pylori - ce inseamna si cat e de grav
- 1helicobacter pylori...urgent
- 3188helicobacter pylori
- 6Fiere lenesa...?
- 6Ulcer sau Helicobacter?
- 3Helicobacter pylori - tratament 2 anmtibiotice si pansamentul gastric
- 17helicobacter pylori
- 4Test helicobacter pylori pozitiv
- 3Helicobacter pylori
- 8Copil de 8 ani si helicobacter pylori
- 1Antibiograma helicobacter pilori
- 6helicobacter pylori iesit la analize, o fi si din cauza fumatului?
- 1h pylori, fumat si antibiotice
- 6helicobacter pylori - care sunt simptomele?
- 0anticorpii helicobacter pylorii pot afecta analiyele la sange si colesterolul
- 0Helicobacter pylori din sange.
- 7Helicobacter pylori pozitiv la copil de 3 ani jumate
- 1Tratament Helicobacter
- 1Helicobacter pylori
Mai multe informații despre: helicobacter pylori
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: