tratament heliobacter pylori-reactii adverse
buna ziua. iau medicamente sa scap de heliobacter pylori.. am inceput de 2 zile sa iau pastilele(omez-de2 ori pe zi, debridat-de2 ori pe zi, amoxicilina 2 pastile de 2 ori pe zi, si claritromicina de 2 ori pe zi), si am facut cardioza bucala. pot sa dau cu violet de gentiana sa vad daca dispare? daca da cum se foloseste?
in plus cand i-am spus farmacistei ca iau 2 tipuri de antibiotice mi-a spus ca trebuie neaaparat sa iau ceva pt protectia ficatului.. dar medicul de familie nu mi-a spus asa ceva. poate sa imi afecteze tratamentul ficatul?
in plus cand i-am spus farmacistei ca iau 2 tipuri de antibiotice mi-a spus ca trebuie neaaparat sa iau ceva pt protectia ficatului.. dar medicul de familie nu mi-a spus asa ceva. poate sa imi afecteze tratamentul ficatul?
3 comentarii
Un hepatoprotector este vitamina B6, cat despre candidiza bucala poti sa iei nistatina si /sau poti sati tamponezi gura cu glicerina boraxata.
Multa sanatate!
Multa sanatate!
multumesc.
ps: am gresit in primul post.. in loc de candidoza bucala am scris cardioza bucala
ps: am gresit in primul post.. in loc de candidoza bucala am scris cardioza bucala
Buna ziua. Urmex un tratament cu claritomicina, duomox 1000 si emanera ptr gastrita cu HP.De cand iau tratamentul, mai ales dimineata am dupa 2-3 ore de la inghitirea medicamentelor, niste stari ciudate, un tremur interior usor care imi da un disconfort nervos.Dupa aproximativ 4 ore ma simt din nou f. bine.Antibioticele astea puternice imi dau starea aceasta?multumesc ptr raspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0helicobacter
- 4heliobacter pylori si fumatul
- 27Regim alimentar pentru helicobacter pylori
- 26Eradicare recidiva helicobacter pylori si boala de reflux
- 14Giardia si helicobacter pylori - Caut un gastroenterolog bun in Bucuresti
- 17Helicobacter Pylori, o parere, va rog!
- 18helicobacter pylori
- 8helicobacter pylori la stomac.. cum scap de virusul asta?
- 7Senzatie de contractie stomacala si scurgeri albe gelatinoase
- 1Ce sa iau pentru Helicobacter pylori?
- 8ulcer cronic duodenal
- 0helicobacter pylori si tratamentul naturist
- 9In urma unor analize mi s-a depistat helicobacter
- 2Tratament Bulbita eroziva
- 0Helycobacter pylori
- 0Leucocite scazute si Helicobacter Pylori
- 3Helicobacter pylori, test pozitiv 14.8
- 0Răspuns rapid vă rog! regimul alimentar Helicobacter Pylori
- 11Helicobacter
- 3Amilaza crescuta, semnal de alarma Helicobacter
Mai multe informații despre: helicobacter pylori
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: