Tratament astm si sarcina

05-08-2017
An dra22
Nu este medic/terapeut
An dra22
Buna ziua. Sper sa nu deranjez.
De curand am fost diagnosticata cu astm ( mai exact ieri) si am primit un tratament cu seretide si singulair doar ca de doua luni incercam sa ne marim familia..fara succes momentan. Am tot citit pe internet ca este contrainticat sa urmezi acest tratament si sa ramai insarcinata. Imi puteti spune, va rog, daca ar trebui sa facem o pauza de la bebe ( in nebunia cu diagnosticul efectiv am uitat sa mentionez acest lucru dnei doctor pana la urmatoarea consultație care este abia luna viitoare sau nu ma influenteaza foarte tare? Sunt constienta ca pastilele sigur nu sunt ok pt sarcina dar inhalatorul? Si informativ pana ajung din nou la control, dupa cat timp dupa ce termini tratamentul poti ramane insarcinata? Imi cer scuze daca par putin nebuna dar am 29 de ani si ne dorim.mult un copil iar acum apicat treaba asta ca un trăznet :(
Va multumesc frumos
1 comentarii
0
10-08-2017, ora 23:39
lili6
Nu este medic/terapeut
lili6
Buna, in aceeasi sit sunt si eu, 29 ani vreau bebe.anul trecut am fost diagnosticata cu astm Dar nu prea m am tinut de tratam. Acum la consult mi a zis dr sa nu mai intrerup (Symbicort spray ), cand I am zis de bebe a spus sa mai aman.. deci nu stiu cat e de indicat, cu toate ca parerile sunt impartite pe net cu privire la sprayurile de astm in sarcina, mai bn mai astepti putin pana la urmat programare sa ti spuna medicul exact. Cel mai imp e sa fie viitorul bebe ok. Poate mai pastram legat, sanatate
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Inhalatorul inteligent pentru astmatici
  • Consumul de paracetamol în timpul sarcinii crește riscul copilului de a dezvolta astm
  • Un dispozitiv care ar putea preîntâmpina atacurile de astm
  • Suplimentele de Omega-3 în timpul sarcinii ar putea reduce riscul de astm la copii
  • Copiii care suferă de astm sunt predispuși la obezitate
  • Deficitul matern de vitamina E și riscul de astm la copil
  •