Tratament astm si sarcina
Buna ziua. Sper sa nu deranjez.
De curand am fost diagnosticata cu astm ( mai exact ieri) si am primit un tratament cu seretide si singulair doar ca de doua luni incercam sa ne marim familia..fara succes momentan. Am tot citit pe internet ca este contrainticat sa urmezi acest tratament si sa ramai insarcinata. Imi puteti spune, va rog, daca ar trebui sa facem o pauza de la bebe ( in nebunia cu diagnosticul efectiv am uitat sa mentionez acest lucru dnei doctor pana la urmatoarea consultație care este abia luna viitoare sau nu ma influenteaza foarte tare? Sunt constienta ca pastilele sigur nu sunt ok pt sarcina dar inhalatorul? Si informativ pana ajung din nou la control, dupa cat timp dupa ce termini tratamentul poti ramane insarcinata? Imi cer scuze daca par putin nebuna dar am 29 de ani si ne dorim.mult un copil iar acum apicat treaba asta ca un trăznet :(
Va multumesc frumos
De curand am fost diagnosticata cu astm ( mai exact ieri) si am primit un tratament cu seretide si singulair doar ca de doua luni incercam sa ne marim familia..fara succes momentan. Am tot citit pe internet ca este contrainticat sa urmezi acest tratament si sa ramai insarcinata. Imi puteti spune, va rog, daca ar trebui sa facem o pauza de la bebe ( in nebunia cu diagnosticul efectiv am uitat sa mentionez acest lucru dnei doctor pana la urmatoarea consultație care este abia luna viitoare sau nu ma influenteaza foarte tare? Sunt constienta ca pastilele sigur nu sunt ok pt sarcina dar inhalatorul? Si informativ pana ajung din nou la control, dupa cat timp dupa ce termini tratamentul poti ramane insarcinata? Imi cer scuze daca par putin nebuna dar am 29 de ani si ne dorim.mult un copil iar acum apicat treaba asta ca un trăznet :(
Va multumesc frumos
1 comentarii
Buna, in aceeasi sit sunt si eu, 29 ani vreau bebe.anul trecut am fost diagnosticata cu astm Dar nu prea m am tinut de tratam. Acum la consult mi a zis dr sa nu mai intrerup (Symbicort spray ), cand I am zis de bebe a spus sa mai aman.. deci nu stiu cat e de indicat, cu toate ca parerile sunt impartite pe net cu privire la sprayurile de astm in sarcina, mai bn mai astepti putin pana la urmat programare sa ti spuna medicul exact. Cel mai imp e sa fie viitorul bebe ok. Poate mai pastram legat, sanatate
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9singulair fara efecte adverse?
- 3astm? va rog raspundeti!
- 6bronsita spastica? rinita alergica sau astm?
- 34Ajutor!ce sa fie? plamanii, bronhiile, astm, tbc?
- 13De cateva luni din cateodata cand imi suflu nasul imi iese ceva negru
- 3astm?
- 21rinita alergica si astm
- 0droguri legale timp de 4 luni de zile nu zilnic dar frecvent
- 5Am consumat droguri legale timp de 4 luni de zile nu zilnic dar frecvent...
- 7senzatie de gol respirator deasupra stomacului
- 1Regim pentru mai multe afectiuni: diabet zaharat, colesterol, hipertensiune si astm
- 1alergie, astm sau raceala?
- 10recidiva tbc, astm sau... ?
- 2astm sigur?
- 8Astm Alergie sau altceva
- 3astm... dupa o simpla consultatie?
- 5Suspect de astm!
- 1Interpretare valori analize
- 1Diagnostic astm - care este experienta dvs. cu boala?
Mai multe informații despre: Astmul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: