Montelukast raspund la tratament?ce inseamna?
raspund foarte bine la tratamentul cu SINGULAIR? se poate deduce de aici cauza astmului meu? se pot face anumite analize de singe ptr a vedea ai mult?
10 comentarii
nu ai facut test cu spirometru (aparat in care sa suflii cat poti de tare timp de cateva secunde) ca sa-ti evalueze gravitatea astmului ?
am facut spirometria.Da valorise sunt reduse. Dar am avut mereu lipsa de aer./nonstop.Mi s-a spus ca este o hyperreactivitate bronhiala(de fapt nu e un astm tipic)
Dar Montekulast a facut MINUNI!!! sint om dinnou(si nu zic sa fac publicitate!!!
Dar Montekulast a facut MINUNI!!! sint om dinnou(si nu zic sa fac publicitate!!!
cand iti zice ca ai astm trebuie sa-ti zica si care ar trebui sa fie cauza. depinde de doctorul de care dai.
mie mi-a zis ca din cauza infectiilor respiratorii netratate la timp
mie mi-a zis ca din cauza infectiilor respiratorii netratate la timp
am o intrebare. Prezenta astmului este dovedita de sange respectiv se pote vedea la CT Tomografie computerizata)
Bună seara! Astmul bronșic nu este diagnosticat prin CT toracic, ci se face spirometrie. În funcție de valorile spirometrice, eventual hipereozinofilie (eozinofile crescute în sânge), simptome precum dispnee (la praf, polen sau alți iritanți atmosferici, la aer rece, sau la efort), wheezing, auscultație pulmonară se poate pune diagnosticul de astm (acesta presupune o hiperreactivitate bronșică, iar faptul că răspundeți la montelukast indică cel mai probabil un astm alergic/atopic). Dacă mai aveți întrebări vă răspund cu drag! O seară liniștită!
as avea si eu nevoie de ajutor daca se poate. e normal sa am in continuare dispnee, stranuturi, nas infundat, desi sunt pe tratament cu xyzal, montelukast, symbicort 160mcg ?
ar trebui sa merg la doctor sa-mi schimbe tratamentul sau sa mi-l creasca ? sunt diagnosticat cu astm bronsic, rinita alergica, alergie la praf
ar trebui sa merg la doctor sa-mi schimbe tratamentul sau sa mi-l creasca ? sunt diagnosticat cu astm bronsic, rinita alergica, alergie la praf
Bună ziua! Mergeți la medicul care v-a diagnosticat cu astm și menționați simptomele pe care le aveți. E posibil să fie necesar o creștere a dozei sau modificarea combinației de bronhodilatator cu corticosteroid, eventual chiar un alt dispozitiv inhalator. Simptomele dumneavoastră arată o lipsă de control fie a astmului, fie a rinitei, sau a ambelor. Dacă mai aveți întrebări vă răspund cu drag! O zi liniștită!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 56Astm bronsic la copil tratat cu Singuler
- 9astm alergic?
- 3ce sanse am sa nasc normal daca am astm?
- 3astm? va rog raspundeti!
- 6bronsita spastica? rinita alergica sau astm?
- 1astm?
- 34Ajutor!ce sa fie? plamanii, bronhiile, astm, tbc?
- 13De cateva luni din cateodata cand imi suflu nasul imi iese ceva negru
- 3singulair pentru astm
- 1ar putea fi astm?
- 3astmul la copii se vindeca la maturitate?
- 3astm?
- 21rinita alergica si astm
- 7senzatie de gol respirator deasupra stomacului
- 1Regim pentru mai multe afectiuni: diabet zaharat, colesterol, hipertensiune si astm
- 2astm sigur?
- 1Posibil astm
- 6insuficienta respiratorie, astm bronsic
- 1Tratament astm si sarcina
Mai multe informații despre: Astmul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: