este astm alergic sau distonie neurovegetativa
buna seara.doamna doctor am fost la o multime de medici fiecare a dat cate un diagnostic.inainte de pasti am racit ceva mai tare, eu fiind profesoara am luat o raceala si tuseam de nu puteam vorbi.mi-au spus ca am gatul inflamat.am luat augmetin.dar n-a avut efect.mi-a dat ciproforxacin acum cica as fi facut traheobronsita, dar n-a avut efect.tuseam foarte tare.de pasti am tusit sambata mai tare si ceva mi s-a opit in gat si nu am putut respira am luat apa mi-am dat cati pumni in pietp si mi-am revenit.duminica am tusit la un momendat foarte tare de am ramas fara aer.pana a veni salvarea ai mei imi dadeau cu pumnii in spate sa-mi revin.nu stiu cat a trecut dar mi-e mi s-a parur o vesnicei, parca imi vedeam moartea cu ochii la un moment dat am inceput sa vars si pe nas si pe gura.a venit salvarea m-a dus la spital mi-au facut radiografie imibracata mi-au spus ca nu e nimic ca nu pot expectora si mi-au dat un bronhodilatator.luni iar mi-a fost rau iar cand tuseam nu puteam expectora si ramaneam fara aer.nu ne-a bagat nimeni in seama.am fost la medicul de familia am facut spate zile pencilina si gentamicina.timp de o luna de zile nu am putut manca nimic mancam varsam cand ma apuca tusea.am luat niste medicamente homeopate si astea m-au ajuta sa numai vars dar tusea a ramas.am fost la medic pneumofizilog m-a pus sa suflu intr-un tub mi-a spus ca aude niste suieraturi, si sunt suspecta de astam ca e bronsic sau alergi mi-a dat seretide dar de fiecare dat cand laum imi era rau si varsam.am fost la control si mi-a spus sa continui cu serataid, dar nu am mai luat ca mi era rau.am fost la un medic orlist si mi-a facut control si i-am explicat totul si ca am ramas cu o tuse.i-am explicat ca materia care o predau eu nu o plac toti am si tigani si nu avem voi sa-i lasam corigenti sau sa tipam la ei, nici sa ne atigem de ei, dar ei ne fac zile fripte si dupa control imi spune ca am distonie neurovegetativa.i-am spus ca ma apuca tusea si la scoala cum ma enervez ma apuca, seara cand ma culc daca ma gandesc la scoala ma apuca tusea.mi s-a dat xanx.imi este teama sa iau nu vreau sa devin dependenta.nu am facut depresii.eu nu ma exteriorez cand sunt nervoasa incerc sa ma calmez singura.eu muncesc mult si la scoala, si acasa cu mediatatiile.eu fiind de mateamticanu vreau sa dorm pe la ore sau la volon.eu fac si naveta la vreo 30de km.dati -mi un sfat ce sa iau.cateodat sunt asa de obosita sunt nopti in care nu pot adormi.va rog din tot sufetul sa mi dati un sfat ce sa iau.va multumesc din suflet.
3 comentarii
0
06-10-2009, ora 19:56
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Sedocalm 1-4 comprimate la nevoie!
Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Mister NICK;)
Multumsec pentru sfaturi dar la mine aceste medicamente nu au efect seara la culcare ci a doua zi sunt adormita.iar eu trebuie sa fiu pe pozitie la scoala.nu merge la elevi sa fii intr-o stare euforica.nu merg aceste sedative.am luat si sedecolm, calmogen si xanax.nu voi mai lua nici un medicament.ma va vindeca Bunul Dumnezeu si nici la medici numai merg.Fiecare da vina pe celalalt.
0
07-10-2009, ora 16:17
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Ok, perfect!
În acest caz, vă recomand următoarea rugăciune:
"Doamne, întoarce-i la bunătate şi la rugăciune pe toţi vrăjmaşii mei". Trebuie spusă de 30 de ori pe zi, vreme de 40 de zile, şi îndeplineşte orice dorinţă a celui ce o rosteşte.
Spuneţi această rugăciune aşa cum v-am recomandat în textul de mai sus, şi cu siguranţă Dumnezeu vă va ajuta şi pe dvs., dar puneţi-vă doar o singură dorinţă. După indeplinire, multumiţi-i Lui Dumnezeu şi puneţi relua citirea rugăciunii cu altă dorinţă!
Rugăciunea este extrasă din articolul pe care îl puteţi găsi accesând următorul link:
----------*
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică!
Mister NICK;)
(*modificat de administrator)
În acest caz, vă recomand următoarea rugăciune:
"Doamne, întoarce-i la bunătate şi la rugăciune pe toţi vrăjmaşii mei". Trebuie spusă de 30 de ori pe zi, vreme de 40 de zile, şi îndeplineşte orice dorinţă a celui ce o rosteşte.
Spuneţi această rugăciune aşa cum v-am recomandat în textul de mai sus, şi cu siguranţă Dumnezeu vă va ajuta şi pe dvs., dar puneţi-vă doar o singură dorinţă. După indeplinire, multumiţi-i Lui Dumnezeu şi puneţi relua citirea rugăciunii cu altă dorinţă!
Rugăciunea este extrasă din articolul pe care îl puteţi găsi accesând următorul link:
----------*
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică!
Mister NICK;)
(*modificat de administrator)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2tulburari neurovegetative
- 4Sufar de astm ajutati-ma..18 ani..va rog daca ma puteti ajuta
- 3astm? va rog raspundeti!
- 34Ajutor!ce sa fie? plamanii, bronhiile, astm, tbc?
- 3singulair pentru astm
- 1medicamentele pentru astm ingrasa?
- 2alergie, astm, infectie?
- 7senzatie de gol respirator deasupra stomacului
- 4miraculos pt astm
- 17Probleme digestive?
- 1Anxietate, atacuri de panica si depresie SAU distonie neurovegetativa
- 1Astm sau bronsiectazie?
- 1Tratament astm si sarcina
- 1Astm bronsic
- 10Montelukast raspund la tratament?ce inseamna?
- 3Anxietate sociala, Distonie, Derealizare/Depersonalizare
Mai multe informații despre: Astmul distonia neuro-vegetativă
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: