Interactiuni seroxat? Urgent
![ovidiu1984](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua!
Sunt sub tratament cu Seroxat (paroxetina). Sufeream de anxietate de mai mult timp iar psihiatrul mi-a prescris asta. Rareori, atunci cand nu mai dorm mai iau si cate un doxepin. Acum sunt foarte bine si multumit de tratamentul primit. Doctorul mi-a spus ca trebuie continuat. Problema e ca am suferit niste interventii stomatologice si am suferit de dureri de masea. Intrebarea ar fi: Ce tip de medicament as putea folosi pentru dureri pentru a nu interactiona cu cele doua? Majoritatea medicamentelor pe care le-as fi putut utiliza (ibuprofen, aulin) sunt pe lista celor cu care interactioneaza. Pana si banala aspirina interactioneaza cu paroxetina.
Va multumesc frumos!
Sunt sub tratament cu Seroxat (paroxetina). Sufeream de anxietate de mai mult timp iar psihiatrul mi-a prescris asta. Rareori, atunci cand nu mai dorm mai iau si cate un doxepin. Acum sunt foarte bine si multumit de tratamentul primit. Doctorul mi-a spus ca trebuie continuat. Problema e ca am suferit niste interventii stomatologice si am suferit de dureri de masea. Intrebarea ar fi: Ce tip de medicament as putea folosi pentru dureri pentru a nu interactiona cu cele doua? Majoritatea medicamentelor pe care le-as fi putut utiliza (ibuprofen, aulin) sunt pe lista celor cu care interactioneaza. Pana si banala aspirina interactioneaza cu paroxetina.
Va multumesc frumos!
3 comentarii
![ovidiu1984](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Chiar nu stie nimeni? De la farmacie mi s-a spus sa iau Algocalmin. Credeti ca e OK?
![A.M.G](/arata_img.php?img=cont_138015.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
daca iai spus si ce tratament mai iei, atunci DA
![A.M.G](/arata_img.php?img=cont_138015.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
sa stii ca mintea ta e singurul remediu in afectiunile acestea, eu am anxietate generalizata mai mult cu mintea imi trec simptomele decat cu pastile(pastilele au un efect cam de autosugestie) cunosc pecineva carea avea probleme de astea se ducea la urgenta cik sai bage un calmant in perfuzie(in care defapt nu era nimic)si dupa ce se termina nu mai avea nimik :)
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14Reactiile adverse la Eglonyl, le tratam?
- 72iau antidepresive de 3 ani
- 7Xanax si Paluzetil
- 2Cum ajut pe cineva care are este sub tratament antidepresiv?
- 148Coaxil?...ce stiti despre acest medicament
- 18Stimuloton vreau sa stiu daca a mai folosit cineva!!
- 15cipralex-cine poate sa imi spuna cum actioneaza?
- 4medicamente eficiente in depresie majora
- 6Tulburarea depresiv anxioasa
- 10Dependenta medicamente antidepresive
- 9Probleme depresie escitalopram
- 10Anxietate generalizată
- 57Brintelix/Trintelix
- 4Intrebare: pentru ce diagnostice se poate recomanda AMITRIPTILINA
- 3Efecte secundare fevarin TOC
- 4Zoloft se poate lua pentru tulburarea de anxietate generalizata sau doar pentru anxietatea sociala?
- 0Antidepresive. oare scapam vrodata de tratamente.?imi doresc sa fac un bebe in viitor
- 0Algocalmin impreuna cu antidepresive?
- 4Tratament Sertalina/Solian cu spirulina
- 2Tratament seroxat
Mai multe informații despre: Antidepresivele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: