Totul despre amigdaloctemie
Buna ziua, m -am operat recent de amigdaloctemie, iar cine spune ca este o operație ușoară habar nu are ce spune.Operatia a decurs cu succes cu anestezie generală.Dupa operație la 2 ore aproximativ am luat o gurița de apa iar durerea a fost îngrozitoare de nedescris, am continuat pe parcursul zilei sa beau cu mare greutate un litru de apa și ceai, nu am putut... înghite saliva pana la 3 zile după operație, durerile intense mai ales pe parcursul nopții, dureri continue, țin sa spun ca am născut prin cezariana...dar durerea după operația de amigdaloctemie este continua...la cezariana te doare doar când te ridici atât.Dureri groaznice am avut pana la 6 zile de la operație cu algocalmin fiola de 3 ori/zi.Acum sunt in ziua 8 de la operație și nu mai i -au algocalmin nu ma mai doare groaznic, in schimb am o durere in gât ca atunci cand suntem răciți rău.Tin sa Menționez ca am luat pastile de tantum verde câte 3/zi, și sa va mai spun un secret primele înghițituri de apa sunt insuportabile apoi o sa vi se para mai bine...sa nu ezitați sa luati.Mirosul va fi neplăcut in gura mai mult timp, nu știu cât dar va țin la curent.Fiti puternici dar conștienți ca nu este ușoară, nu va luati după aparente.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 399amigdalita pultacee
- 7secretii nazale
- 16Amigdale si reumatism
- 4agravare amigdalita
- 3dupa operatia de amigdalia am senzatie de voma
- 9infectii ale amigdalelor insotite de dureri de oase
- 4amigdalectomie sau nu?
- 4Este necesara operatia de amigdale copil 5 ani?
- 3De ceva timp, in partea stanga a peretelui gatului ma cam irita
- 4OPERATIE DE AMIGDALE
- 3in urma cu aproape 3 saptamani, am efectuat o operatie de extirpare a amigdalelor
- 2Scoaterea amigdalelor?
- 1Amigdale imflamate
- 2Operatie amigdale - Necesara?
- 12Operatie scoaterea polipilor si amigdalelor
- 2Ajutați-mă - durere după operația de amigdale
- 0Indicatii post operatorii polipi si amigdale -copil de 4 ani
- 2Operație amigdale
- 4Operatie polipi nazali și amigdalite
- 3Dureri de urechi și bâzâit înainte de amigdalectomie
Mai multe informații despre: amigdalectomia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: