extirparea amigdalelor, durere groaznice in gat

04-10-2012
roxanacristina
Nu este medic/terapeut
roxanacristina
De cativa ani de zile am probleme cu gatul.Dupa o perioada f lunga de timp de antibiotice si analize care aratau ca nimic nu ar fi in neregula am suferit o operatie de extirpare a amigdalelor(mai exact acum 2 ani si jumatate).la putin timo dupa a inceput sa ma doara iar gatul, dar se rezolva cu cateva pastile de supt.si incet incet durerile au inceput sa fie tot mai dese si mai grave.adica nu trece o luna fara ca eu sa nu am probleme si sa recurg la antiinflamatoare si antibiotice uneori.Ultima oara cica cica ar fi fost prob leme cu amigdalele linguale.Eu sunt din Galati si am fost pe la diferiti medici dar nimeni nu mi-a zis concret care e problema.
Nu stiu ce sa mai fac, nu pot continua in fiecare luna cu aceeasi problema.Ceva nu e in regula si trebuie facut ceva.Apreciez orice raspuns si sfat, Multumesc
5 comentarii
0
04-10-2012, ora 12:21
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
citesti tot ce am postat la capitaolul faringita iritativa sau la capit. reflux gastric
0
05-10-2012, ora 23:48
roxanacristina
Nu este medic/terapeut
roxanacristina
Am cautat peste tot, dar nu gasesc cele scrie de dumneavoastra.puteti va rog sa-i spuneti unde anume le pot gasi?multumesc mult
0
12-10-2012, ora 10:49
stefana2007
Nu este medic/terapeut
stefana2007
Buna ziua, domnule doctor !
De aproximativ 2 ani am mari probleme cu nasul (cred eu, rino-sinuzita) doar in perioadele reci ale anului (la schimbare de temperatura). Pana acum vreo 2 ani imi curgea nasul rar, chiar si fara sa fiu racita, iar de aproximativ 2 ani in momentul in care iau un virus, brusc am o stare de rau generala cu frisoane si nu mai pot sta in picioare. In luna aprilie a.c. m-am simtit rau brusc si apoi dimineata a inceput sa-mi iasa dopuri verzi din nas si expectoratie tot verde si multa, mentionez ca, tuseam doar atunci cand expectoram. In fiecare zi am secretii galben-verzui care se scurg in rino-faringe. Acum, de 4 zile iarasi mi s-a facut rau brusc, am inceput sa iau antibiotice (doxiciclina) 1 la 12 ore in speranta ca-mi va trece si nu ma voi mai simti atat de rau, am facut si infuzie cu inhalant dar tot ma simt rau am si frisoane, imi curge si mi se infunda nasul. Nu stiu cea sa mai fac, va rog mult daca ma puteti ajuta cu un sfat. Am 41 de ani.
Va multumesc din suflet!
0
12-10-2012, ora 10:57
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
trebuei sa aveti rabdare si sa faceti radiografie SAF.. endoscopie nazala, poate si investigatii la gastrologie ( are legatura cu starea organismului si producerea de mucus
in rest ca si tratament local ORL.. sunt mii de postari pe forum cum se fac tratamentele locale..
0
12-10-2012, ora 15:25
stefana2007
Nu este medic/terapeut
stefana2007
In urma unei endoscopii mi s-a pus diagnosticul de ulcer duodenal, in rest nimic rau.
Va multumesc !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum tratezi durerea în gât (ce să faci și ce nu)
  • Arsuri în gât - cauze, tratament și sfaturi utile
  • Remedii populare pentru durerea în gât
  •