Tot onicomicoza!
Daca am Onicomicoza cu onicoliza din aprilie 2006 si ceilalti din familie sunt sanatosi in acest moment, este cazul sa-mi mai fac probleme privitoare la o posibila infestare daca am urmat tratament? Este posibil sa fie infestati si boala sa debuteze tardiv? Cu multumiri, Lauritza.
8 comentarii
Nu-ti fa probleme! Ceilalti din familie nu sunt infestati!
Pielea are, in general o rezistenta naturala la infectiile cu fungi, insa daca barierele naturale sunt depasite, poate aparea boala. De regula se asociaza factori favorizanti pentru ca boala sa se manifeste (deprimare imunitara, mentinerea mainilor in mediu umed mai multe ore pe zi, spalari repetate cu agenti antiseptici pe maini, etc.).
Pielea are, in general o rezistenta naturala la infectiile cu fungi, insa daca barierele naturale sunt depasite, poate aparea boala. De regula se asociaza factori favorizanti pentru ca boala sa se manifeste (deprimare imunitara, mentinerea mainilor in mediu umed mai multe ore pe zi, spalari repetate cu agenti antiseptici pe maini, etc.).
Unghiile degetelor mari de la picioare sunt mai groase, sunt galbene, park sau miscorat iar de la dreptu sa ridicat asa in sus (sa dezlipit de pe patul unghial) shi nu stiu ce sa fac imi este rushine sa port papuci:((( ajutati-ma!!!Va multumesc anticipat!
Aveti onicomicoza. Mergeti la un dermatolog pentru a va prescrie un tratament.
am si eu onicomicoza la ambele haluce, imi puteti spune dumneavoastra ce tratament sa urmez?
nu doresc sa merg la dermatolog, mi-e rusine.
nu doresc sa merg la dermatolog, mi-e rusine.
Ce au unghiile dvs de va este rusine sa le aratati dermatologului ?
Soţului meu i s-a recomandat de către doctor Fluconazole pentru onicomicoză, dar el ia şi Acenocumarol, anticoagulant. Cum trebuie să ia medicamentele ca să nu interfereze? Doctorul, când l-a întrebat, n-a avut chef de explicaţii, i-a zis că n-are importanţă.
Cred ca ar trebui evitat Fluconazolul! Oricum el nu da rezultate prea grozave in onicomicoza!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Din nou onicomicoza
- 4onicomicoza reparuta dupa 2-3 ani
- 6pustule pline cu lichid pe calcaie, palme
- 6Onicomicoza
- 10onicomicoza
- 5onicomicoza, va rog un tratament
- 4onicomicoza.. tratamente diverse fara rezultate
- 0onicomicoza
- 3onicomicoza (ciuperca unghii) plus pete pe talpa
- 2Onicomicoza laser
- 1Ciuperca unghiei