operatie la parhon-tiroida

23-11-2009
ella1965
Nu este medic/terapeut
ella1965
Buna ziua, sanatate tuturor!
Pe 25.11.2009 fata mea va fi operata la tiroida. Este foarte, foarte speriata, nu stie la ce sa se astepte!
Va rog, cine poate, cine are informatii, dati-mi si mie de stire!
Multumesc anticipat!
4 comentarii
0
23-11-2009, ora 13:56
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
liniştiţi-vă, din câte am văzut eu personalul medical de la secţia chirurgie (şi nu numai) este foarte bine pregătit şi au foarte multă experienţă. Am mai văzut de asemenea pacienţi veniţi la consult post operaţie- care se simţeau foarte bine şi nu aveau nicio problemă.
0
23-11-2009, ora 14:01
ella1965
Nu este medic/terapeut
ella1965
Multumesc din suflet, din ce observ sunteti cadru medical, sa va dea Dumnezeu putere si rabdare cu pacientii, au nevoie de oameni ca dvs.!!!!
O zi si o saptamana frumoasa!
0
03-12-2009, ora 19:54
doinatudorita
Nu este medic/terapeut
doinatudorita
Buna, si eu m-am operat in 1992 si m-am simtit foarte bine, personalul este competent, insa in noiembrie s-a operat o colega, si mi-a spus ca sunt 3 medici, iar fiecare medic are pretul lui, acum nu stiu de ce, ptr. ca ptr.sanatate nu ar trebui sa puna un oret ca doar n-or fi D-zeu.
0
13-12-2009, ora 17:06
doinatudorita
Nu este medic/terapeut
doinatudorita
Buna, m-am operat de gusa polinodulara in 1992. la Parhon, si m-am simtit bine pana in 2004.In acel an am avut un deces in familie, iar eu de jena nu m-am putut manifesta asa cum simteam in sufletul meu. Dupa cca.o luna am observat ca sunt ragusita si ca nu i-mi trece, insa nu ma durea in gat, fapt care m-a pus pe ganduri si am mers la endocrinolog.Dupa consult si ecograf mi sa spus ca am din nou noduli ca pe partea dreapta sunt cam marisori, si ca nu ma mai pot opera.verdictul a fost istm exclus operatia.Am luat si iau in permanenta euturox100 cate jumatate zilnic, altceva nimic iar vocea ragusita de fumatoare inraita n-o mai suport.Va rog din suflet, chiar nu mai am nici o sansa sa-mi revina vocea?-
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Analize pentru tiroidă – indicații, explicații și diagnostic de laborator
  • Insuficiența tiroidiană
  • Viața pacienților cu afecțiuni tiroidiene este afectată chiar și după stabilirea unui tratament
  •