operatie la parhon-tiroida
Buna ziua, sanatate tuturor!
Pe 25.11.2009 fata mea va fi operata la tiroida. Este foarte, foarte speriata, nu stie la ce sa se astepte!
Va rog, cine poate, cine are informatii, dati-mi si mie de stire!
Multumesc anticipat!
Pe 25.11.2009 fata mea va fi operata la tiroida. Este foarte, foarte speriata, nu stie la ce sa se astepte!
Va rog, cine poate, cine are informatii, dati-mi si mie de stire!
Multumesc anticipat!
4 comentarii
liniştiţi-vă, din câte am văzut eu personalul medical de la secţia chirurgie (şi nu numai) este foarte bine pregătit şi au foarte multă experienţă. Am mai văzut de asemenea pacienţi veniţi la consult post operaţie- care se simţeau foarte bine şi nu aveau nicio problemă.
Multumesc din suflet, din ce observ sunteti cadru medical, sa va dea Dumnezeu putere si rabdare cu pacientii, au nevoie de oameni ca dvs.!!!!
O zi si o saptamana frumoasa!
O zi si o saptamana frumoasa!
Buna, si eu m-am operat in 1992 si m-am simtit foarte bine, personalul este competent, insa in noiembrie s-a operat o colega, si mi-a spus ca sunt 3 medici, iar fiecare medic are pretul lui, acum nu stiu de ce, ptr. ca ptr.sanatate nu ar trebui sa puna un oret ca doar n-or fi D-zeu.
Buna, m-am operat de gusa polinodulara in 1992. la Parhon, si m-am simtit bine pana in 2004.In acel an am avut un deces in familie, iar eu de jena nu m-am putut manifesta asa cum simteam in sufletul meu. Dupa cca.o luna am observat ca sunt ragusita si ca nu i-mi trece, insa nu ma durea in gat, fapt care m-a pus pe ganduri si am mers la endocrinolog.Dupa consult si ecograf mi sa spus ca am din nou noduli ca pe partea dreapta sunt cam marisori, si ca nu ma mai pot opera.verdictul a fost istm exclus operatia.Am luat si iau in permanenta euturox100 cate jumatate zilnic, altceva nimic iar vocea ragusita de fumatoare inraita n-o mai suport.Va rog din suflet, chiar nu mai am nici o sansa sa-mi revina vocea?-
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ingrasare dupa operatia la tiroida
- 5Noduli tiroidieni, insomnii si dureri in zona tiroidei.. cand vorbesc nu am aer
- 1poate fi tiroida?
- 3analize glanda tiroida
- 39sa fie tiroida?
- 5Interpretare analize sange (tiroida)
- 9183 rezultat TSH
- 3tiroidita
- 3tiroida nodulara
- 7TSH 6, 851
- 0epilare IPL - afectiuni tiroidiene
- 5Ar fi vorba de Chlamydia sau s-ar putea sa fie si alt tip de bacterie?
- 5Tiroida cronica autoimuna
- 0tiroida - analize
- 7ce este de facut?
- 7Cancer tiroidian papilar
- 3Anticonceptionalele si glanda tiroida
- 1Rezultate analize anticorpi tiroida
- 1posibil problema cu tiroida?
- 0FT4 mic, TSH normal
Mai multe informații despre: Tiroida
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Hipertiroidism
- Hipotiroidism