tiroida - sfaturi
ma ajuta cineva, sa rezolv problema de tiroida pe care o am?
va rog frumos.
va rog frumos.
6 comentarii
Cu draga inima daca imi spui ce problema ai si daca te pot ajuta-
Buna!]
Am 20 de ani si am glanda tiroida.Stiu de ea de 3 ani.Un an jumatate m-am tratat cu Jodtyrox-o pastiluta dimineata inainte de masa, dar de un an jum nu am mai fost la control si nici tratament n-am mai urmat
ultima data cand am fost la control mi s-a spus ca am glanda de gradul III.sunt sigura ca in conditiile pe care le-am avut in acest 1 an jum, a avansat, dar vreau sa stiu daca de la tiroida poate sa devi mai paros(mi se pare, ca pe zi ce trece am par mai mult pe maini, desi nu m-am epilat niciodata).sdi as mai vrea daca se poate sa-mi trimite-ti pe mail un prospect de la Jodtyrox-as vrea sa stiu daca are vre-o valoare in functia de anticonceptional.si ce pastile care se folosesc ca tratament pentru tiroida au functie si de anticonceptional????
Multumesc mult!!!!!
Am 20 de ani si am glanda tiroida.Stiu de ea de 3 ani.Un an jumatate m-am tratat cu Jodtyrox-o pastiluta dimineata inainte de masa, dar de un an jum nu am mai fost la control si nici tratament n-am mai urmat
ultima data cand am fost la control mi s-a spus ca am glanda de gradul III.sunt sigura ca in conditiile pe care le-am avut in acest 1 an jum, a avansat, dar vreau sa stiu daca de la tiroida poate sa devi mai paros(mi se pare, ca pe zi ce trece am par mai mult pe maini, desi nu m-am epilat niciodata).sdi as mai vrea daca se poate sa-mi trimite-ti pe mail un prospect de la Jodtyrox-as vrea sa stiu daca are vre-o valoare in functia de anticonceptional.si ce pastile care se folosesc ca tratament pentru tiroida au functie si de anticonceptional????
Multumesc mult!!!!!
Am apelat la acest site.la niste eventuale raspunsuri in speranta ca cineva ma v'a putea ajuta ! Am 19 ani si de 4 ani de zile sufar de hipertiroidie acuta chistica ! Glanda s'a declansat in urma unei depresii ! Am consultat si un psiholog, si un psihiatru, si alti medici endocrini ! Mi s'a prescris un tratament cu Thyrozol si Aspacardin, apoi am fost trimisa la Bucuresti, la Institutul de Endocrinologie Parhon pentru analize ! In urma analizelor s'a prescris acelasi tratament apoi o interventie chirurgicala ! Timp de 3 luni am urmat un tratament in speranta ca voi ajunge la normal, dar D-na doctor de la Bucuresti in momentu' in care trebuia sa intru in sala de interventii chirurgicale mi'a adresat urmatoarea fraza : " Stii ca exista riscul sa mori pe masa de operatie?" Am ramas efectiv socata si am plecat de acolo in prima secunda ! Mi'e frica de o interventie chirurgicala in momentu' asta ! Tiroida mea a avansat si simptomele au inceput sa fie din ce in ce mai acute:( am doi noduli.cam asta ar fi in mare povestea mea cu aceasta "minune" ! As dori sa'mi raspunda cineva daca a suferit de asa ceva sau cineva care ma poate ajuta !:( Simptome in primii doi ani : tulburari psihice, tentative de suicid, m'am ales si cu o frumoasa tahicardie, spasmofilie si etc ! Se poate face ceva? Va rog sa'mi raspundeti, sunt efectiv DISPERATA !!
sotia mea are probleme cu tiroida stari de panica noaptea insuficienta respiratorie depresii cineva ne poate ajuta?
sobolacul, singuriii care te pot ajuta sunt medicii. Ce probleme de tiroida area sotia ta? O tiroida tratata corect nu trebuie sa genereze astfel de stari.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Probleme cu tiroida sau atacuri de panica?
- 5cam de 2 saptamani transpir destul de tare noaptea nefiind racita
- 5Noduli tiroidieni, insomnii si dureri in zona tiroidei.. cand vorbesc nu am aer
- 9tratament pt tiroida
- 3anticorpi tiroidieni
- 5m-am ingrasat 10 kg.. tiroida?!?
- 4Sa fie tiroida?
- 3tiroidita
- 3tiroida nodulara
- 3glanda tiroida
- 7TSH 6, 851
- 3tiroida valori ecograf marite
- 3cum iti dai seama ca ai probleme cu tiroida. ce analize necesita?
- 2luare in greutate dupa operatie tiroida
- 2nodul tiroida
- 2probleme cu tiroida
- 1posibil problema cu tiroida?
- 4Tiroida
- 1Glanda tiroida, ajuati-ma va rog.
- 0Operatie tiroida - Nodul suspect oncologic
Mai multe informații despre: Tiroida
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Hipertiroidism
- Hipotiroidism
- Tireotoxicoza