Tinutus
In data de 16.08.2016 am fost operat pt otoscleroza. Dupa operatia de stapectomie cu insertie de titan am ramas cu un tinutus foarte puternic la ureche. Am facut un CT la 3 saptamani dupa operatie si se observa un hematon intre insertie si timpan.
Doctorul care ma operat mia spus ca 6 luni nu are ce sami faca. Tinutusul este foarte puternic si nu aud nimic cu urechea operata si au trecut 3 luni de la operatie.
Pot scapa de acest tinutus?
Doctorul care ma operat mia spus ca 6 luni nu are ce sami faca. Tinutusul este foarte puternic si nu aud nimic cu urechea operata si au trecut 3 luni de la operatie.
Pot scapa de acest tinutus?
2 comentarii
Buna ziua, exista tratament medicamentos pentru hematoamesi ar merita sa l faceti, sa nu se cronicizeze tiuitul
Pentru d-na dr. Ioana Voda
Buna ziua. Numele meu este Tuta B. Sunt din Constanta. Am si eu o problema si nu stiu cum sa o rezolv. Am niste scretii in gat, cica postnazale, numai ziua si nu reusesc sa scap de ele. Am fost la aproape toti ORL-istii din oras. Am facut endoscopii nazale si in gat, exudat faringian, radiografii la sinusuri, analize, radiografii pulmonare, inclusic CT toracic, endoscopie digestiva si de curand radiografie pulmonara. Totul este OK. Toti imi spun ca problema vine de la aceste secretii postnazale, de fapt o rinita cronicizata. Mentionez ca am lucrat intr-o rafinarie, 33 de ani (la birou, este adevarat). Acum am un tratament cu Aerius, Singulaire, un spray nasal, Dymista pentru 3 luni. Am facut aerosoli cu fluimucil, betabioptal si naabak si parca degeaba. Am mai urmat si alte tratamente cu antialergice si sprayuri nasale. De aproape 10 zile am intrerupt tratamentul si am facut gargara cu apa calduta si o lingurita de sare si spalaturi nazale cu apa calduta, sare si bicarbonat. De asemenea iau Sinupret (3 * 2 pastile/zi). Parca este mai bine Sau poate este ceva de moment. Pot sa mai fac aerosoli ?
Imi puteti da un sfat ?
Multumesc, astept raspuns.
Buna ziua. Numele meu este Tuta B. Sunt din Constanta. Am si eu o problema si nu stiu cum sa o rezolv. Am niste scretii in gat, cica postnazale, numai ziua si nu reusesc sa scap de ele. Am fost la aproape toti ORL-istii din oras. Am facut endoscopii nazale si in gat, exudat faringian, radiografii la sinusuri, analize, radiografii pulmonare, inclusic CT toracic, endoscopie digestiva si de curand radiografie pulmonara. Totul este OK. Toti imi spun ca problema vine de la aceste secretii postnazale, de fapt o rinita cronicizata. Mentionez ca am lucrat intr-o rafinarie, 33 de ani (la birou, este adevarat). Acum am un tratament cu Aerius, Singulaire, un spray nasal, Dymista pentru 3 luni. Am facut aerosoli cu fluimucil, betabioptal si naabak si parca degeaba. Am mai urmat si alte tratamente cu antialergice si sprayuri nasale. De aproape 10 zile am intrerupt tratamentul si am facut gargara cu apa calduta si o lingurita de sare si spalaturi nazale cu apa calduta, sare si bicarbonat. De asemenea iau Sinupret (3 * 2 pastile/zi). Parca este mai bine Sau poate este ceva de moment. Pot sa mai fac aerosoli ?
Imi puteti da un sfat ?
Multumesc, astept raspuns.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 44Tinitus cu pulsatii puternice la cap
- 9tinitus puternic
- 7socuri electrice in cap si corp, tinitus pulsatil, tulburari de ritm cardiac
- 1Am mers in club/concert loc cu sunete puternice si sufar de tinitus
- 2Tinnitus
- 12Acufene, tinitus, urmat tratament cu Stugeron. - Dr. Flueraru Valeriu
- 4Tinitus in urechi
- 0Un sfat va rog de la psihologi sau cine a trecut - tinitus simptom al anxietatii
- 1Tinnitus aparut in urma stresului
- 3Anxietate, tinitus zgomote in ureche !
- 1Sensibilitate auz
- 6Tinnitus
- 4Ameteli, tinitus, dureri cap
- 2Acufen, tinitus
- 5Tinitus si ameteli
- 0Lipide, colesterol, trigliceride mari
- 2Tinitus de la Otoscleroza
- 5Tinitus persistent
- 1Tinnitus reactiv catastrofal la ambele urechi AJUTOR!
Mai multe informații despre: Tinitus
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: