Are vreo legatura tinitusul cu problemele de la nas ?
Salutare tuturor, sper sa am un raspuns la ceea ce postez.Am fost la orl si mi s-a spus ca am deviatie de sept si rinita cronica, am inceput sa folosesc spray pentru decongestonare sudafed.Are vreo legatura tinitusul cu problemele de la nas ?
4 comentarii
picaturile.. vasoconstrictoare.. care desfunda nasul. se absorb si in sange.. fac vasoconstrictie pe vasele cerebrale.. diminueaza circulatia si oxigenarea..crerer, ureche interna.. mai cu seama la perosne cu alimentatie incorecta( lactate, grasimi animale, dulciuri.. care fac sangele gros) si Hidratare insuficienta
Multumesc domnul doctor eu momentan locuiesc in Anglia a trebuit sa fac operatie pe 15 mai dar din cauza acestui virus m-au amanat inca nu am raspuns dar cred ca undeva prin iarna.ce as putea sa folosesc pentru a evita spary-ul(fac spalaturi sinusale regulat dar daca nu folosesc spray inainte apa nu trece de o anunita zona ca si cum ar fi blocat si daca trece, trece putin iar peste 5 minute imi curg picaturi din nas) doar spraiul ma ajuta.Si daca tot sunt la zona orl as vrea sa va spun de cazema ea are legatura cu sprayul? Afecteaza spray-ul amigdalitele? Am cazema si sunt putin inflamate.Multumesc si multa sanatate.
Multumesc domnul doctor eu momentan locuiesc in Anglia a trebuit sa fac operatie pe 15 mai dar din cauza acestui virus m-au amanat inca nu am raspuns dar cred ca undeva prin iarna.ce as putea sa folosesc pentru a evita spary-ul(fac spalaturi sinusale regulat dar daca nu folosesc spray inainte apa nu trece de o anunita zona ca si cum ar fi blocat si daca trece, trece putin iar peste 5 minute imi curg picaturi din nas) doar spraiul ma ajuta.Si daca tot sunt la zona orl as vrea sa va spun de cazema ea are legatura cu sprayul? Afecteaza spray-ul amigdalitele? Am cazema si sunt putin inflamate.Multumesc si multa sanatate.pot lua ginko biloba cand folosesc spray-ul?
1secaretiile Apoase din nas.. Sunt semne de Rinita Alergica. Cauza este în Intestine.
Citește Alimente Alergene pe google.. Și le excluzi. Acolo e problema în intestin
2 cazeum în amigdale este de la reflux gastro esofagian. Alimente acre, acide, acidulate.. Și gastrita cu teflux
3. Deci din cele relatate... Am înțeles ca ești o persoana cu Alimentație incorecta de mult timp. Ai și gastrita și probleme pe intestine
4. Nu rezolva nimic operația în nas. Dacă nu schimbi alimentația și nu tratezi problemele digestive. Adică CAUZA problemelir
5 sa vedem dacă am avut dreptate. Vârstă, înălțime și câte Kg ai????
Citește Alimente Alergene pe google.. Și le excluzi. Acolo e problema în intestin
2 cazeum în amigdale este de la reflux gastro esofagian. Alimente acre, acide, acidulate.. Și gastrita cu teflux
3. Deci din cele relatate... Am înțeles ca ești o persoana cu Alimentație incorecta de mult timp. Ai și gastrita și probleme pe intestine
4. Nu rezolva nimic operația în nas. Dacă nu schimbi alimentația și nu tratezi problemele digestive. Adică CAUZA problemelir
5 sa vedem dacă am avut dreptate. Vârstă, înălțime și câte Kg ai????
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23tinitus de 7 ani
- 67tinitus - un raspuns posibil
- 44Tinitus cu pulsatii puternice la cap
- 1otita seroasa (?) + tinitus
- 3tinnitus
- 3tinitus, dureri de cap sub forma de intepaturi sau usturime
- 2Tinutus
- 1Dureri de cap, tinitus noaptea
- 2Diferenta hipoacuzie neurosenzoriala si otoscleroza
- 6Ureche infundata si tinitus
- 8Otita+tinnitus
- 1Rezultat RMN ureche interna
- 12Acufene, tinitus, urmat tratament cu Stugeron. - Dr. Flueraru Valeriu
- 8Tinitus de la 3 zile de stres puternic insotite de cefalee de tensiune=>anehdonie generala
- 1Tinitus sau vuiet puternic în urechea dreaptă care nu cedează cu nimic!
- 6Ameteli, tinitus, dureri de cap
- 2Acufen, tinitus
- 5Tinitus si ameteli
- 1"decompresie microvasculara / craniotomie retrosigmoid" CASMB
- 3Tinitus
Mai multe informații despre: Tinitus
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: