tinnitus
dupa o viroza puternica in luna septembrie am ramas cu un tiuit puternic in urechea dr.medicul orl a zis ca audiogramele (doua)sunt bune si mi-a rec.un ex.neuro.medicul neurolog mi-a pus dg.ICVB+spondiloza.mi s-a rec.betaserc 24mg, 2tb/zi, cavinton 3tb/zi, pentoxi retard 2tb/zi(pe acesta nu l-am putut lua din cauza durerilor de stomac).trat.l-am inceput acum o luna si de 3-4zile tiuitul aproape a disparut.in sfirsit sunt si eu un om aproape normal.va rog sa-mi spuneti cat timp trebuie sa urmez acest trat.si daca MAI POATE REVENI.
1 comentarii
0
30-12-2009, ora 13:07
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Bună ziua,
Insuficienţa circulatorie vertebro-bazilară, dar şi spondiloza cervicală, vă determină acel tinnitus; De obicei sunt cronice, tocmai de aceea tratamentul este relativ îndelungat, sau scurt ca şi administrare, dar reluat la anumite intervale de timp strict recomandate de medicul curant. În consecinţă, acest tratament trebuie urmat atât timp cât medicul, care v-a diagnosticat, vă va recomanda. Tinnitusul poate recidiva (reveni). Consultaţi medicul pentru o schemă terapeutică cât mai corectă.
Toate cele bune şi sărbători fericite!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Insuficienţa circulatorie vertebro-bazilară, dar şi spondiloza cervicală, vă determină acel tinnitus; De obicei sunt cronice, tocmai de aceea tratamentul este relativ îndelungat, sau scurt ca şi administrare, dar reluat la anumite intervale de timp strict recomandate de medicul curant. În consecinţă, acest tratament trebuie urmat atât timp cât medicul, care v-a diagnosticat, vă va recomanda. Tinnitusul poate recidiva (reveni). Consultaţi medicul pentru o schemă terapeutică cât mai corectă.
Toate cele bune şi sărbători fericite!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Tratament epilepsie
- 0Se poate obține grad de handicap sau pensie cu discopatie lombară? Și pot avea două grade?
- 1Intrerupere tratament - Scleroza multipla
- 2Suspecta scleroza multipla
- 1Autism adulti
- 5Ajutor! Posibil SLA?
- 0Vertij vindecat - există tratament
- 1Parkinson Tratament Levodopa
- 2Cum iau Pentoxi Retard și pramistar
- 1Amorțeala degete