Tinea pedis sau Psoriazis pustulos plantar?

De 7 luni, dupa ce am nascut ma chinui cu niste bubite mici cu puroi galben care imi ies pe talpile picioarelor. Nu am mancarimi de nici un fel, se inroseste pielea, am o senzatie de arsura si in cateva ore apar aceste bule pline cu lichid galben sub piele. In zona respectiva epiderma este dureroasa si tare ca un carton. La dermatolog mi-a zis ca este ciperca puciorului.Mi-a dat tratament cu:vobaderm crema(miconazol cu cortizon) dar nu a functionat, apoi clotrimazol unguent si pudra dar s-a agravat, bubele se sparg pielea se curata si fac rani ca nu pot merge.Dati-mi va rog un sfat, ce poate fi????
1 comentarii

Buna ziua,
Pentru stabilirea diagnosticului este nevoie de ex micologic, analize laborator, eventual ex anatomopatologic.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
medci primar dermatolog
Pentru stabilirea diagnosticului este nevoie de ex micologic, analize laborator, eventual ex anatomopatologic.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
medci primar dermatolog

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10ciuperca pielii - tratament
- 8boala de piele ciuperca alt fel de infectie nu pot sa-mi dau seama ce este...plz help
- 5micoza sau sifilis?
- 4Am o ciuperca ciudata
- 9ciuperca in talpa
- 3Micoza
- 13TBC? Sarcoidoza? sau Micoza?
- 4Micoza in sarcina (sarcina saptamana 33)
- 6clotrimazol ovule pentru micoze
- 5Diagnostic: Micoza oro-faringiana; amigdalita linguala; amigdalita criptica; gastrita
- 0Micoza piele ???
- 2Micoza faringiana
- 1herpes genital? acnee, micoza? barbat 25 ani
- 2Dezinfectare cizme dupa ciuperca
- 2ciuperca candidozica si glicemia
- 1În România te omoară o nenorocită de ciupercă!
Mai multe informații despre: Micoza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: