Micoza
Buna ziua,
am primit din partea unui doctor ORL, diagnoza de Micoza Orofaringiana...pana aici toate bune.dar dupa ce am specificat...din greseala...ca in decurs de o saptamana parasesc tara.mi-a facut impresia ca doctorul a cam inceput sa imi introduca cam multe medicamente pe lista si as dori ca cineva sa ma ajute daca este corect, nu vreau sa cumpar medicamente si sa iau o gramada de medicamente doar de dragul de a umple buzunarele cuiva.nu am nimic importiva cat timp este corect, dar tin la sanatatea mea.
Urmatoarele medicamente mi-au fost prescrise:
- Fluconazol prefuzii timp de 5 zilei...la clinica lor
- Bio Sun Respi, 3 cutii
- Glicerina Boraxata cu nistatina, 2 flacoane
- Amphomoronal (substanta activa), medicamentul recomandat Lutschtabletten 10 mg, 100 tablete (3 pe zi) .mi s-a dat si numar de telefon pentru contact furnizor
Va rog daca cineva poate sa imi dea un raspuns profesional pentru acest tratament.
Va multumesc
am primit din partea unui doctor ORL, diagnoza de Micoza Orofaringiana...pana aici toate bune.dar dupa ce am specificat...din greseala...ca in decurs de o saptamana parasesc tara.mi-a facut impresia ca doctorul a cam inceput sa imi introduca cam multe medicamente pe lista si as dori ca cineva sa ma ajute daca este corect, nu vreau sa cumpar medicamente si sa iau o gramada de medicamente doar de dragul de a umple buzunarele cuiva.nu am nimic importiva cat timp este corect, dar tin la sanatatea mea.
Urmatoarele medicamente mi-au fost prescrise:
- Fluconazol prefuzii timp de 5 zilei...la clinica lor
- Bio Sun Respi, 3 cutii
- Glicerina Boraxata cu nistatina, 2 flacoane
- Amphomoronal (substanta activa), medicamentul recomandat Lutschtabletten 10 mg, 100 tablete (3 pe zi) .mi s-a dat si numar de telefon pentru contact furnizor
Va rog daca cineva poate sa imi dea un raspuns profesional pentru acest tratament.
Va multumesc
2 comentarii
1 pentru Diagnostic. acest tratament este corect
2 pe forum romedic.ro gasestii informatii cum ca candidosa apare pe un organism Obosit, intoxicat, cu mari probleme de digestie care poate sa aiba intoleranta la anumite produse alimentare
asa ca daca mai ai timp.. investigheaza tot tractul digestiv
exclude din alimentatie Lactatele, dulcele, citricele...s.m.a. care simiti ca nu fac bne digestiei..
2 pe forum romedic.ro gasestii informatii cum ca candidosa apare pe un organism Obosit, intoxicat, cu mari probleme de digestie care poate sa aiba intoleranta la anumite produse alimentare
asa ca daca mai ai timp.. investigheaza tot tractul digestiv
exclude din alimentatie Lactatele, dulcele, citricele...s.m.a. care simiti ca nu fac bne digestiei..
Va multumesc dle.Doctor, pentru raspuns.
Aveti dreptate, cu partea digestiva de aproximativ 1.5 ani am inceput sa stau prost. Voi incerca sa ma duc sa imi investighez tractul digestiv.
Multumesc.
Aveti dreptate, cu partea digestiva de aproximativ 1.5 ani am inceput sa stau prost. Voi incerca sa ma duc sa imi investighez tractul digestiv.
Multumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1micoze... cand este f cald afara imi ies niste bubite pe picioare aproape de degete
- 2micoza dermatofitie
- 5micoza sau sifilis?
- 4Am o ciuperca ciudata
- 9ciuperca in talpa
- 3Micoza
- 4Micoza in sarcina (sarcina saptamana 33)
- 5Diagnostic: Micoza oro-faringiana; amigdalita linguala; amigdalita criptica; gastrita
- 13otite repetate si ciuperca in ureche
- 3Scrot exfoliat + plagi gen: micoza
- 0Micoza piele ???
- 2Micoza faringiana
- 1herpes genital? acnee, micoza? barbat 25 ani
- 2Dezinfectare cizme dupa ciuperca
- 2ciuperca candidozica si glicemia
- 1În România te omoară o nenorocită de ciupercă!
- 1Tinea pedis sau Psoriazis pustulos plantar?
Mai multe informații despre: Micoza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: